Sunday, December 5, 2010

blog baru 2010 pilihan:)

hye korang.salam 1 Malaysia.ewah cm PM lak kau.haha oke arini aku agak teruja siket sbb 1st time masok contest kat blog nihh.blog tsebut x laen xbukan adelah,BLOG BARU 2010 PILIHAN!huh maklum lah aku ni pendatang baru dalam arena blogging nih.pendatang baru tau,bkn pendatang tanpe izin.haha aku pn baru tawu psl bndalah nih coz akak aku yg btawu.hehe thx dear:) naseb baek kaw ckp cepat coz tarikh tutop dia ag 2 ari je,7/12/2010.hehe

oke 1st entry aku dilahirkan pd 26/4/2010.lme kan?tp entry aku baru 16 je.ciput kan?haha disebabkan ke"busy"an aku dgn hal2 skola,kadet,study dan sebagainye,so xsempat sgtla nk slalu kt mbebel kt sini.even blog aku nih xdela sehebat mne,yg follow pon xramai,aku xkesa langsong pon.bagi aku everyone start from base an.hee oke da nk maghrib,nk smayang jemaah nih.sape nk ikot angkat tgn!!oke da azan,bye2:)

36 comments:

si suraya said...

good luckkk :)

zacky ~786~ said...

wahh.. gud luck !!

fllow u..~:D lucky 36

atiqa aris said...

wahh.mekaseh.tq kakanda kuh yg comel:)

apih el nino said...

Ganbatte neh~

atiqa aris said...

xpaham haha

hamzah ian said...

selamat berjaya.. hehee

atiqa aris said...

trimas :))

kay yea said...

gd luck~~

atiqa aris said...

trime kaseh:)

Muhammad Taufiq Ab Gani said...

woooh kau dah tercalon sehh. kau dah check list ?

Rafina Mimi Zairul Murni said...

selamat petang..sis dah follow blog ni..semoga sukses dalam blog pilihan malaysia :)

atiqa aris said...

topek:da2.nbo 51.

kak mimi:oke thx dear,folow u back:)

iniialahaku said...

gud luck...

Queen F said...

good luck dear! :)

izzah said...

waaa!!! kau tak cakap aku pon bot..dah terlambat kan,,dan sebenarnyaa memang lambat lah kan,,aku start blogging umur berapa siott,,haha,,dah 2 tahun ann..hehe

atiqa aris said...

queen f:tq:))

izzah:da 2 taon ne bole.ni tok yg bru buat taon ni jela.haha

KimiCnoL said...

Salam..goodluck k.. ;))
JOM UNDI SAYA GROUP9,NO346 =)
"1.BlogBaruPilihanMalaysia2010??"

Amna.Qadeeja said...

gud luck for BBPM ! no 50 dlm senarai 2 juga :)

♫ AMALINA ♫ said...

Follow awakk .
Good luck eh dear .
Nway jom undi sy no 74 grup 2 .
:D thanks comel

http://budakmulutbesheng.blogspot.com

atiqa aris said...

kimi:tq.gudluck jge.ea da bole undi ke?

amna:owh kite bjiran.gudluck jge:)

amalina:hehe baekla.insyaAllah k.

Matika Love said...

http://luahan-hati-matika.blogspot.com/2010/12/jangan-lupa-undi-nombor-61.html

atiqa aris said...

matika:da bole ke?

nik rosmawati said...

gd luck

atiqa aris said...

tq:)

♥ nur ♥ said...

good luck dear..
undi nur kump 4, no.129
(=

http://diaryhati-nur.blogspot.com

atiqa aris said...

gud luck juge:)

kembatolo™ said...

undi mengundi..
gud luck!

=)

atiqa aris said...

mari mngundi nbo 51.haha

titirara said...

Salam , jom undi tira kat bpm . nombor 215.. mekaseh ye.. suda follow :)

Goodluck k :)

deno said...

good luck dear!!
deno da folo... (^_^)

Pak Long said...

Salam atiqa,
Atiqa 51... sudi sudi la vot Pak Long kat 21 yerk...

http://paklongonline.blogspot.com/2010/12/undi-la-oii-undi-laa-21.html

qaseh elyanas said...

hye..all the best k :) meh dtg sini http://elyanas.blogspot.com/ nnt awk tgglkan jejak, i follow u back :)

atiqa aris said...

oke tq sume:))

.vna erman. said...

hallu,blog walking
follow my blog
http://www.vnazone.blogspot.com
keep support each other

zaL_cdpx said...

hye ! im here to folo u.... weeeee

atiqa aris said...

@zaL_cdpx
ok folow u back:)