Saturday, December 11, 2010

sayang sayang ayah sayang sayang ibu:))

oke today i would to talk about relationship wif parents.ea nape speaking nih?selekeh je.ok tuka2.arini aku nk ckp psl tajuk entri di atas tu..ok td aku tgok tb talkshow dia de cite psl parents ni la,cite Soal Asyraf."ape tu" kau tnye?ish ish ish..ni msti asek tgok katun je tak tgok astro oasis kn?alaa Asyraf yg imam mude tu laa.



hah yg nii,knal x?lau xknal tatau la den nk ckp apo.haha


aku cm terasa gile bile "dia ckp bayangkn lau kite balek uma,kite tgok mke ayah kite merah padam cm nk meletop,mak pulak menanges".huhu kalau aku xpayah bygkan,mmg da penah jd btol2 pon dulu sbb aku tipu dorang,aku ckp jage koperasi tp aku jge kejap je pas ue cabot g cs..huhuhu terokk...gegel seh igt2 balek.


tapi tu duluu.time zaman2 jahil.time iman x berape nk kuat.tp aku da say sori kat mak aku psl bndalah nih.even beliau da maapkan aku tapi aku tawu dlm ati dia msti da tluke siket.sbb dia igt aku dak baek n pcaye kt aku.rupenye hampeh.huhu tp skang da xwat da ea.sumpahh..x tipu...skang aku ngn parents aku pon da ok.Ahamdulillah...mak aku da cm besfren da.dia g pasar ke mne2 sume dia bawak aku.aku cpel ke break ke gado ngn mbr ke sume aku cite kat dia.dlm mase yg sme kdg2 aku takot je ilang dia tau.xbole bayangkan mcm mne lau dia xde.Nauzubillah selisih Malaikat 44.


kpd korang yg still ade parents tuu jgela diorang baek2,syg la dorang uh dgn ikhlas.syg gf, syg bf bole?xkn nk syg parents pn susa an?lau bole respect la diorang,jgn tggi suara sume uh.dont u ever do that coz Tuhan akn bayar cash lau kite wat sala kt parents tau...parents yg xbagi korang wat tu ini,bkn bmaksod diorang nk mgongkong korang,tp diorang uh syg bangat kat korang..maybe diorang takot something bad happen kt korang.ade hikmah nye lau diorang xbagi korang pegi mne2 o xbagi wat sesuatu bnde uh..bfore tdo uh kenang2 kan la ea jase2 dorang ea.


oke renung-renungkan n selamat beramal.daa~





8 comments:

zacky ~786~ said...

hargailah mereka yerpp.~ xsume org nasib sme kn.. hurmm :)

atiqa aris said...

yeah.huhu

zacky ~786~ said...

huhuu .~
xdelah xsedih pn.. gembira jer nie :D
senyum mahu maneh ..

atiqa aris said...

ee senyum x iklas.haha poodaa.

ahsfantasy24 said...

hehe..
len x xmo tipu2 ag k,
^^, good gurl!!

si suraya said...

selagi hidup jom kite berbakti pada orang tua kita k :)

atiqa aris said...

ahsfantasy:ye..da insaf da nii.huhu

sueraya:oke der.hehe

ahsfantasy24 said...

gud2..
da la comei, bgus lak tu, hehe~