Monday, December 13, 2010

peace contest:)


oke 1stly thx kpd fanana,krn sudi mngetag beta ye.hehe arini sekali lagi menceburkan diri dalam contest dalam arena belog nih.haha aku rase aku men blog nih sbb aku suke masok contest je kot.even x mng,aku xkesa pon.bendalah ni just suke2 je...






kali ni aku letak gmba serabai ni je.bkn saje2 nk bagi gmba serabai,sbb aku jarang la amek gamba pas uh peace2 nii.hee bole ea cik edzan.lynkan jela ea.haha oke lau korang nk join korang tekan je gmba uh n tbongkar la segala rahsia..??ea bukan2 syarat2nye la.haha


oke den mpersilakn 3 org vip tok terlibat sme dlm mmeriahkan contest nih:
suraya aris
ema aris
topek

11 comments:

ahsfantasy24 said...

hehe..
cun! smoga trpilih nnt wak..

jom3 p bfes! ^^,

atiqa aris said...

hehe thx dear.jom3.sy belanje.hee

Biqque said...

hi, blogwalking ni :D jom masuk giveaway i plak :d

http://biqque.blogspot.com/2010/12/i-love-giveaway-my-biqqueblogspotcom.html

EZAN IDMA said...

thanks join :) goodluck

Cik Ina minat Do do Cheng said...

amboi rajin ko masuk kontest.periksa dah habis ke? peace no war.

butterflyana said...

Good Luck! ;)

atiqa aris said...

cik ina:da abes da.hehe

butterflyana:tq:)

Fatihah said...

Hi, kite dh follow awk :)

atiqa aris said...

thank u.folow u back:)

myravea said...

serbuu tuan umah di belognye sambil bace entrynyee *wink..nak tempah header cumil dan murah??mari3 :)

atiqa aris said...

@myravea
oke bos:)