Friday, December 17, 2010

Saya Suke Berhijab


oke arini aku nk masok ag contest.kali ni contest belit2 tudong la plakk.haha .suke bebenor masok contest.pdhal x mng pon.oke sape nk join PICIT SINI ye rakan2;) 

oke contest kali nih aku letak gmba nih,jeng5..



     *gmba di ambil mse hang out ke cs bsame akanda tcintan cintun:))

                                                   xlawa pon.men belit sukati je.tp nk sebok gak msok contest nih.heho



korang yg nk join tuu pastikan memenuhi syarat2 berikut.(ceh,ckp cm aku xjoin je contest nih.haha)

1) gambar pakai tudung or hijab or shawl ( purdah digalakkan..hee) p/s TUDUNG BAWAL PON BOLEY ..wuwu

2)make sure tutup aurat ! ( pakai tudung ikot cara islam yer ! )

3)bile ana cakap tutup aurat means takde nampak rambut,takde nampak lengan,takder sendat2 sangat yer !

4)kalau ade gambar yang tak tepati syariat ,gua tak reject awal2,tapi gua nasihat dulu..(kalau ade jugak markah kureng sket la yer ? )

selepas dua syarat di atas dipenuhi,buat ini :

1) satu entry bertajuk SAYA SUKE BERHIJAB or STYLE UR HIJAB ,masokkan gambar di atas dalam entry anda,pastu linkkan gambar itu ke post ini yer ..letak sekali syarat-syarat contest ni yer ^^

2)letak banner(gambar ) yang kat atas tu di sidebar belog anda..hohoo ( nak resize banner pon boley )

3)yang paling penting mestila korang kene letak gambar korang bertudung/berhijab/ber-shawl/berpurdah tu kat dalam entri korang tu ^^

5) sila tag kawan-kawan korang..3 orang pon jadila..hee (make sure kawan korang taw yer )

6)dah siap tu submit la post korang kat COMMENT box encik woot woot okei :)

7)tarikh tutup pertandingan adalah 11 january 2011

8)ouh,kalau gambar berdua,bertiga bersepuluh pon takpe asalkan gambar korang kene ade ! ^^

9)kalau baik hati alang alang da join contest tu ,tekan la butang follower tu.tehee,( tiada paksaan )

yg wajib meng'take part' dlm contest nih,

         ema aris

         suraya aris

         alyaasaadah


ok da tu saje kott rasenye.kn encik kn?ade pape ag ke?tadela rasenye.ea asal cm aku tnye aku jwb ni?sengal tol.haha ok sila la join rakan2.go luck ye sume.daa~


9 comments:

woot-woot said...

salam..thanks for joining :)

jom join kempen tutup aurat kat blog woot woot ^^

good luck ~

atiqa aris said...

oke bos;)

si suraya said...

good luckkkkkkkkk :)

adib ahyar said...

gud luck la sis..u mst mng nyer..hehe

Mabuk! said...

Nice contest.
But I cannot join.
LoL.

Azah Skaliskala said...

salam atiqaris :)
terima kasih visit blog sy..hehe.. comel2 belaka anak dara Pak Aris. Goodluck ye :)

atiqa aris said...

suraya:tq,kaw pon ;)

adib:xde mknenyaa

mabuk:haha ala byk ag contest len:)

azah:tq,u ag comel:)

ayulunera said...

hye atiqa...ayu poin join contest ni....comel la style ni.....
gud luck dear....

atiqa aris said...

hye ayu.tq.gudluck jge.u lawa,mesti mng.hee:)