Sunday, December 5, 2010

blog baru 2010 pilihan:)

hye korang.salam 1 Malaysia.ewah cm PM lak kau.haha oke arini aku agak teruja siket sbb 1st time masok contest kat blog nihh.blog tsebut x laen xbukan adelah,BLOG BARU 2010 PILIHAN!huh maklum lah aku ni pendatang baru dalam arena blogging nih.pendatang baru tau,bkn pendatang tanpe izin.haha aku pn baru tawu psl bndalah nih coz akak aku yg btawu.hehe thx dear:) naseb baek kaw ckp cepat coz tarikh tutop dia ag 2 ari je,7/12/2010.hehe

oke 1st entry aku dilahirkan pd 26/4/2010.lme kan?tp entry aku baru 16 je.ciput kan?haha disebabkan ke"busy"an aku dgn hal2 skola,kadet,study dan sebagainye,so xsempat sgtla nk slalu kt mbebel kt sini.even blog aku nih xdela sehebat mne,yg follow pon xramai,aku xkesa langsong pon.bagi aku everyone start from base an.hee oke da nk maghrib,nk smayang jemaah nih.sape nk ikot angkat tgn!!oke da azan,bye2:)