Thursday, December 9, 2010

goodbye to you my trusted friend:)

hai korang.arini aku nk mood sedih2 xnk gelak2 tau..huhu oke firstly aku nk ckp err td last day kot kitorang kua sme2.pasni maybe jpe ag tp tatau ble coz maseng2 da de plan sendiri...sedih sehh da abes skolaa.huu sobsob...nnti mesti rinduu nk g lib same2..study same2..gelak same2..dan xlupe jugak mkn char mee same2...srott2..emm korang tawu ke char mee tu ape??char mee tu mknan sabah ke sarawak ek.lupe la.yg penting bndalah uh ade jual la kt utan banda.nk tawu sedap ke x g r try sendiri ea.hehe

owh2 lupe nga cite psl dak kelas aku la td.melalot lak.ni sume char mee pnye psl.."-,-




jeng5!ni la dak2 kelas aku.hee comel kn diorang?hmm jujo ckp aku tsangat la bahagia study kat kelas nih.mantol pon mantol,study pon study..kadang2 aku pikir dak2 kelas aku ni r yg byk ubah life aku jadik better than before.diorang pndai2 doe so aku pon dari pemalas jadi rajen la siket taon nih coz nk compete ngn dorang ni la.ag 1 dulu lau kua aku xsmayang la sehh.aku pon tatau la nape terok sgt time tuu.sggoh jahil rasenye sukati mak bpk aku je xsmayang lau kua.tp ble aku kua ngn dorang,dorang xpnah miss ajak aku smayang even kt lib o bnda pon.Alhamdulillah.. bsyukor dpt kwn cm korang.ilebiu 5Cerdik..



haa ni kat Seoul Garden..aku xpnah mkn bndalah nih tp dorang ajak aku pon pegi jela.sedap gile..nk boco perot menckek kat sini.berbaloi la 1 kpale rm37..mule2 mmg aku excited sgt nk abeskn spm coz semestinye aku akn rase dunia ni mcm ana yg punyee.wee~ tapi aku lupe lak pas ni da susa nk jpe dorang ag.huhu tape setiap ptemuan de ppisahan kn.normal la tu.ngade2 lak kau nk touching2.haha ok da bye ngantok ni.gudnite sweitdream:)))