Thursday, December 16, 2010

katak oh katak

katak o katak,

knape kau ade dlm toilet,

mcm mne aku nk mandi,

sbb kau aku x mandi.hahahaha


arini mood aku nk ckp pasal ape yg jadi time aku balek kampung 2 ari lepas.aku mmg xsuke,geli,geram tol ngn makhluk bname katak nih au.lau aku nampak je keturunan binatang nih ade kat mne2 mesti aku simbah ngn air smpai dia tegelincir.haha jahat kn aku?tp tu dulu ea, skang aku npk katak aku cume menjerit n blari pecut 100 meter je xlebih dari tuu.hehe


ok kejadian nih berlaku di Parit Kuda,Batu Pahat atau lebih tepat ag di kampong halaman ayahanda kuh tcinte.hehe pagi2 hari nk balek ke jb uh aku masok r ke bilik air,tok buang segala sisa toksik dalam bdn aku nih..ala korang paham jela sendiriii.haha pastu mse aku picit sabon dettol yg ade dlm bilek air uh,pastu jatoh plak bndalah uh..so setelah selesai melaksanakn tanggongjawab,aku igt nk letak la balek sabon uh di tempat asalnye,tbe2 time aku nga letak sabon uh,ade plak katak tselit kat tepi rak tmpat simpan syampu,conditioner n sebagainye tuu.aku pe ag jerit dan blah mcm tu je tanpe mpedulikan botol sabon dettol yg aku jatohkan td.haha



*
cik katak cik katak jgn la kacau aku ag ea.x privacy la kau ade.ee kau niii cm paparazi tau dari kecik smpai besa ade je nk takotkn aku.grr


disebabkan penemuan katak comel dlm bilek air tu la aku cm kecot perot gile nk mandi kat situ,aku just msok tok cuci mke,berus gigi je.haha dan dgn penoh selambe aku balek ke jb x mandi.heho naseb bek de perfume n cuaca aritu pon sejuk-sejuk beku je.so xde alasan la tok aku bpeloh.hehe ea tapi bile da smpai uma ayah aku mandi ea.xbek au ckp aku xmndi.huu ok da tu saje.bye2~


p/s:sy mmg seorang yg jujo n open bkongsi ape je crite.so lau geli cpt blah dari page nih.haha