Thursday, December 23, 2010

when they called me TEACHER IKA??haha

oke rasenye da smpai mase yg sesuai kot untok aku stat kerja n tidak lagi membuang mase sekadar menghabiskan boraih je kate org.haha siang tadi aku pegi survey2 tempat tersebut,nme beliau adalah Taska Anak Permata Ceria.name pon ceria an, barang2 kat situ pon ceria2 n comel2 belaka:).rase mcm nk jadi budak2 balek pon ade gak.tp mustahil la kan.ok keje aku kat sini lebih kurang mcm babysitter la.kene tuka pampers,mandikan,bacekan buku cerita n so on.even aku takde pgalaman langsong dalam bendalah2 nih aku still akan cube wat yg tbaek gak.doakn aku tau korang.hehe


muke cuak nk stat keje sok.huhu *abaikan org di belakang.haha
                                       




 ni amer name dia baru kenal tadi,hehe konon mesra alam r tuu;p
                                     




comel gile an?ni baru kat luar x tengok kat dalam ag.geram je aku nk men gelongsor uh malangnye x muat pulak.haha





ni adek aku nk gak tengok mane bakal tmpat keje akak dia
*dia sgt tinggi dan besa mgalahkan bapak org tau!
                                           




  ni akak aku suraya,sila la usha blog dia kat sini:) 
                             
                                               .

*asal siblings aku sume dtg nih?ohh aku lupe taska nih cazen aku pnyela.haha


aku bakal check in kat sini stat esok smpai la bulan 3 kot.lame an?hehe tapi kalau sabtu or ahad aku nk balek bole kot coz weekend takde parents hanta anak dorang kat rumah comel nih.bole la tuu takat nk jumpe family ke,hang out ngn kwn ke,jumpe encik kesayangan jap ke.sempat sangat.memandangkan 1st time aku wat keje2 uroskan budak2 nih,korang doakan la aku agar sumenye berjalan dengan lancar ye.*thx  to kak uda ngn kak muna thx ajar sy camne nk tuka pampers budak tadi,hoho.

oke hope u enjoy read this simple pimple entry. the end:) daa~