Friday, December 31, 2010

saya blogger johor:D

            atiqa aris merupakan budak ingos yg berasal dari negeri kedua tbesar di semenanjung Malaysia.negeri mane ag kalau bukan Johor Darul Takzim ye dak?ok nih fakta ea bukan rekaan semata-mata.
                              
            

halo helo kopi dan milo rakan2kuh!awek sehat?ea kau da tepek gamba baru nk wat intro?keling tol.oke arini hamba mau join satu segmen ke ape tah nk pggil nih tatau la aku.hehe kalau korang pon nk join pon bole je.silakan picit SINI ye.ea cepat2 nk jwb soklan exam nih! doakan aku tau!;P

NAMA
nur atiqah aris.tapi dalam i/c ade koma ngn binti,cmni nur 'atiqah bt. aris.haa baru betol.tapi kawan2 ramai panggil aku bobot sebab diorang ckp aku jalan ngn zapin mcm robot.cis "-,-

STATUS
baru 2 bulan jadi janda.ea bukan2.baru 2 bulan bergelar single mingle pringle.haha;) 

CARA HUBUNGI
 facebook jela kot.myspace dengan tagged pon ade gak tapi smpai bile2 pon aku x approve la sebab da bzaman x on.da berhabuk kot account myspace dengan tagged aku tuu.haha

DAERAH 
johor bahru.betol2 kat tengah banda aku tinggal.dari uma aku nk pegi banda pon sejengkal je, bak kata orang pakai bontot bole smpai. 

 TEMPAT TINGGAL
straight je lepas traffic light,belok kanan jumpe jln ariffin 1.pastu bole la jumpe aku tengah sidai baju.*mcm korang tawu je traffic light mne 1.bhaha

APA YANG MENARIK DI TEMPAT ANDA?
Johor tade pape yang best la kwn2 kuhh.ohh ade satu!Danga Bay kot.ooh ag satu!Taman Bunga Istana. tempat baek punyaa untok fotoshoot:)



best woo datang sini malam2.amek angen tepi laut,naek feri ala2 titanic gitu.haha barang2 kat sini pon bole tahan mura.shopping shawl ngn dress pon sodapp.

                       


ni kat kebun bunga istana,bestla wat2 amek gmbar,bkn tapak istana lme ni aje ade kat situ.mcm2 ada.ade taman ala bali,ade daun ,pokok dan bermacam jenis bunga turut bole didapati.bhaha     


wokeh sekian saje warkah hamba untok kali ni.renung2 kan dan selamat beramal.cm xde kene mengene je an?haha sukati aku la.oke bye korang.assalamualaikum;)