Monday, January 31, 2011

bila harus menanges,aku kan menanges

 haa sejak 2,3 hari nih mood aku hilang tah ke mane.aku pon tatau mne mood aku pergi,balek kampong kot?ah sudah merepek merepek.sejak sejak tu jugak la aku seperti org meroyan,makan x kenyang,mandi x basah,tido x lena.ok mandi x basah tu tipu la kan,mne de org mandi x basah,mengarot cencorot betol la awak niihh!! huhu aku rase macam ade something nak jadi.macam ade something yg x complete.tapi aku tatau ape..puas aku mengadu kat Tuhan tapi x jumpe jugak amende yg melilau2 dalam otak aku nih.ag satu,sekarang ah wa punye hati manyak lembik woo.muke nampak je cool,tapi dalam ati ade air terjun maa.siket2 mau nanges,tengok ini nanges,tengok itu nanges,x bole tengok langsong ag la melalak sakan aku.bese nye paleng laju berdecur air mata aku ni, masa semayang  maghrib.entahla ekh,rase cam sayu2 je time tu la.da nak mati kot?kalau da ajal nk buat cmne an.terima jela takdir Tuhann.hoho da la tu je update kali nih.mak bz la nyah keje.sebab tu da jarang update blog comel nih.hehe sorii.gudnite yayang2 kuh.daa~



ohh ni tipu nih.aku xde la sampai xbole tido sebab nanges,aku kalau da bantal busuk depan mata uh memang landing teros sambil buat kuak lentang atas katil.bhahaha maksod aku golek2 cm citer industan tu laa.

Wednesday, January 26, 2011

jom korang ikot aku pergi keje.

ikot pergi keje?jom2.mai lerr.jangan malu2.ea kau sukati je?ingat kedai kasut tuu atok aku punye ke?haha maksod aku,jom la dengar aku cerita pasal kerja baru aku tuu.ea bukan dengar,silap2.baca jee.lupe pulak belog aku nih bisu.huhu suda2 aku nak stat membebel nih.xnak bace da.pergi maen jaoh2 sane.shooh2!



before masok keje wajib bagi aku melantak dulu kat foodcourt sebab mase rehat  yg cuma 30 minit tu digunakan untok semayang.so agak xde mase untok makan time rehat.just minom air mineral je untok basah2 kan tekak:)




haa cukop 3 ari bekerja di Amly,Alhamdulillah agak seronok la keje situ sebab budak2 nye pon otak agak senget.diorang tersangatla oke.sgala ayat dari mulot diorang ade je yg buat aku nak ketawa sampai senak perot comel den nih dibuatnye.keje aku dekat sini just melayan customer, carik2 kan saiz kasot diorang je,tu je.fuhh tapi serius mencabar wa ckp luh.2nd day aku kat situ kak Ifa da ajar aku panjat sana panjat sini.xyah pakai tangga.rock kapak sunggoh.haha maklumlah kotak2 kasot sume disuson meninggi sampai ke bumbong,ikot saiz dan kod.mule2 memang la kekok terkokok2 aku semua bnde nk kene tanye.punch card pon asek tanye je "macam mane ea uncle?macam mane ea awak?".budak jakun la katekann.kesiannn dia blur2.hehe tapi lama2 oke. x la susa macam yg dijangkakan.ohh paling penting sekali!aku dapat cuti ari rabuu.seronokkk.sebab aku memang suke tengok wayang.so rabu wayang mura siket.bole la saya enjoyy!eyy jangan suke sangat.Tuhan mara kang.dah tido2.esok bangon lambat,datang keje lambat,potong gaji kau padan muke.gudnite!selamat malam!chow cendol!daa~

Sunday, January 23, 2011

haa rezeki ke-3 selepas SPM


 oke aritu masa baru2 abes SPM aku da pon dikerjakan sebagai teacher di taska cazen aku.ooppss bukan dikerjakan!tapi di offer kerja...haa baru betol.haha tapi aku keje situ 2 minggu je kot,skang da x keje situ da.sebab mak x reti la layan budak2 kecik nih nyahhh.kesian budak2 tu dapat teacher x matang macam aku.sobsob aku ni mne la pernah ade adek nk buat dokong2,maen2 segala.so pengalaman agak kurang di situ.bukan kurang ag memang xde langsong pon.haha tapi tape at least aku dapat blaja siket2 cmne nak dokong baby,tukarkn pampers,mandikan n x lupe jugak bacekan buku cerita.pengalaman cmtu susa tau nk dapat.kat kedai runcit pon takde kalau korang carik.kat stesen minyak ag la takde.terima kasih anak2 yg comel semua,sesunggohnye teacher sangat kangan sama korang.hope besa jd orang berguna ea?jangan cuba pakai ubat guna2 suda.pesanan ikhlas dari si tunjang yg korang panggil Teacher Ika:))





kemudian pergila si anak dara bekerja sebagai waiter di tempat makan Pejabat Agama.haa korang sanggup nk keje kantin ngan org tua semua?x sanggup an?samala mcm aku.haha aku keje sini pon sebab tokey dia member mak aku.so aku pon tolong2 je la ape yg mampu.keje as waiter memang sangat lepak ah wa ckp luh.berjalan sana sini.aku da r pakai selipar rm15 je naek haus tapak selipar tu aku kejekan.dengan orang dapur nye yang kuat membebel dan memaki hamun,.walaupon yg kene maki yu bukan aku tp aku yg dengar ni rase cm panas ati je seh.kesian kat mak cik yg kene maki tuu.huhu serta customer yg agak2 miang even ade yg muka da macam bapak budak.lol.situasi2 mcm tu sangatla menghilangkan mood aku untok keje lama kat situ.dan setelah 3 ari kat situ aku pon angkat kaki coz tak tahan dengan mulot mak cik-mak cik tukang masak tuu.heho sori boss.pekerja awak tu mulot laser sangat la.bawak2 la berubah,da tua pon umo.uma kate pergi kubor kata mari terr;)






 aisehh macam mne kau nih.belom keje ag da tgelak-gelak.sepak kang,bisu teros.haha oke ini latest.baru apply tadi kat Kotaraya,Johor.beberapa minit sebelom maghrib sesampainye aku di rumah,manager tepon dan cakap "esok u da bole mula ea".baek boss.mula2 aku takot nak apply sebab akak aku cakap kadang2 kedai camni nak girls yg freehair je.tapi aku beranikan diri gak pergi tanya sala sorang promoter kat situ n dia teros bg pen ngan kertas.Alhamdulillah dapat feedback yg cepat.korang doakan la aku kekal kat sini.aku xnk jadi penganggur ag..aku hope kat sini semua oke dan mintak2 takde la anasir2 yg buat otak aku terpikir nk bhenti keje ag.huhu



da tu je.conclusion nye esok bergelar la aku sebagai promoter kat kedai kasot Amly.esok 1st day,so mesti banyak benda yg tatau.korang doakan jela yg terbaek ea.oke gudnite.tc,tatatititutu..salam ladies and gentleman:D

Friday, January 21, 2011

ni semua jerawat punye pasal "-,-

firstly,aku nak mengumumkan arini merupakan ari Jumaat.*macam  la korang tatawu kan?haha.oke sebenanye arini merupakan hari "encik beliau" dilahirkan.aku memang plan nak jumpa beliau esok tau.tapi malangnye,ketumbuhan jerawat kat pipi agak kritikal da menghalang plan kami esok.so x dapat la jumpe,sobsob.ea jap lupe plak nk wish.


SELAMAT ARI PERANAKAN FAREL! MAY GOD BLESS U! SORI UR GIFT CANNOT BE GIVEN  TOMORROW.MAYBE NEXT WEEK KOT.NOT SURE LA.AHH JUST LET IT FLOW BY SITUATION JELA OKEE:DD

muka dia bersih je nyah,x macam aku,dulu je muka bersih sekarang da macam kulit durian.haha sorila ea x dpt jumpe kau esok.jerawat2 ni membuatkan konfident level aku jatuh tergolek2 la.hehe nanti aku pakai fresh n white,da ilang semua jerawat baru jumpe ea.haha

ea kenapa special sangat dia nih.smpai bole ade gamba dia dalam entry aku??oke aku kenal beliau since  form3 ujong2 taon mcm tu laa n aku rase dia agak penting la sebagai selaku motivator peribadi aku selama nih.dia nih cuma manusia biasa je.nothing special about him.serious.aku rase takde pompuan suka kat dia tau.sebab dia punye mulot mak aih laser di tahap gaban.kadang2 beta turot saket hati dengan ayat dia tau.rasa nk bagi penampor je sekali dua.tapi x baek la.anak orang tuu.kalau teddy bear kau nk sepak terajang    tu tape gak.huhu satu bnde yg aku menyampah ngan dia an,lately ni dia suke panggil aku adek.padahal beza 2 taon je.geli.menyampah.x suke.macam mne tah aku bole tahan layan otak dia selama nih.grr.




farel,rubic cube yg kau bagi aku ni da burok la.da r ade kaler yg da nk ilang.pastu  mcm nk tercabot pulak.aku nk   maen betol2 pon xde mood tau.err senanye bukan xde mood,memang x reti pon senanye.kalau satu kaler je aku reti.ahaha ok la tu dari tatau maen langsong an;)

mcm biasa,di sebalik keburukan ade jugak kebaikan dia..x baekla asek tengok keburukan org je an.sekali sekala carila kebaikan dia pulak.huhu ok macam dia nih dia suke advice aku macam2.*even kadang2 dia pon lebih kurang je hehe.aku suke sebab bagi aku idop cm kosong tanpe motivasi.ag satu,dia penah bagi aku bnde yg dia paling suke .ok bnde tu cume rubic cube yg da berlapok n tunggu masa je nk hancur.dia soh wat tapi aku mana la reti..so aku simpan je dengan rapi dalam laci tu wat pekasam hehe.baru2 nih dia ade tolong aku isi borang upu online.dia xplain satu2 pasal2 bendalah yg aku xphm.aku ni da r slow2 siket,kesian seh.huhu thx la ea layan aku smpai kol 3 pagi.hehe


ok da r penat cite pnjang2.xde org bace pon.haha senanye ni adiah dari aku untok dia sebab dia suro aku komen pasal diri dia yg egoistik tuu.tu je,xde kene mengena ngan yg idop atau yg da masuk kubur pon k.oke gudnite swit dream sumer.selamat tido.daa~


Thursday, January 20, 2011

korang ade beran nk angkat mayat??

tadi aku ngan kakak2 aku dan 'bakal' abg ipar aku pegi tengok movie.kat mane lagi kalau x di City Square ye dak??da tu je dekat ngan uma.huu ok td an kitorang tengok citer "Khurafat". memang dari semalam punye semalam ag da ngidam nk tengok cerita nih.maklum saje la kalau da musim movie hantu kuar tuu semua hantu nk dtg tengok mcm mane hantu tu berlakon.ea bukan maksod sy semua orang.hehe nk sangat jumpe hantu.kuar betol2 baru tawu.huhu

hah kau.tengok jangan x tengok.da la malam.baru pas accident lak tu.da r yang accident tu van mayat.so,nk pergi mintak  tolong ngan mayat2 tu sekali dia bawak.tragis dan seram gile wa cakap luu.  


ea2 panjangnye rambut dia kan?curik sikit bole tak?haha hantu ni ade dalam cite ni tadi.tp x clear sangat coz gelap.naseb baek ade google bole tenung puas2.nk bawak masok mimpi pon bole je.hehe 



okeh sekian terima kasih kat tuan pengarah sebab buat aku terkejot2 dalam wayang tadi.best cerita nih.moral from this movie,"kalau orang da x sudi tu terima je seadanya,toksah nak anta jin segala,kang roh x aman bila mati nanti padan muke."

Wednesday, January 19, 2011

contest pic hitam putih paling cool

arini bosan.nothing interesting moment happen today and i am not in a mood to talk.hehe poyo nye yat kau mak cik. xde idea nak update la actually...huu tapi thx kat Topek sebab inform kat aku pasal contest pic hitam putih nih.disebabkan ade nye contest ni la aku update blog arini.kalau x,takde maknanye tengah2 minggu ni nak ngadap blog.huhu oke jum kita balek ke pangkal jalan.kak fatimah,kak fatimah saya nk tunjok something niii.hehe;))





tadaa ! 

oke aku saje je letak gamba ni (even x cool langsong pon mcm korang punye.huu) sebab bagi aku gamba ni macam ade sikit memori kat aku kot. ni 1st time den pegi jalan2 pakai blouse,1st time pakai shawl corak2.dulu masa fom 3 kot aku selalu jalan pakai shawl plain je.kesian tau akuu.haha ohh 1st time ag sekali, pkai handbag.konon2 macam da besa la macam da anak dara gitu,anak dara wakluh la kan.huhu "-,-  aku rasa aku x menang pon kot.tapi kalau menang alhamdulillah.kalau menang saya nak beg yg simple but nice.bole muat letak baju letak laptop.nk pegi mana kau?haha ni persediaan nk masok u ke kolej nanti la kak fatimah.hehe kalau dapat jimat siket duet saya.ea kenapa kejap aku kejap sy nih?konpius la.haha layann~


5 orang yg aku rasa comel macam nk cubit2 je.ee!
ema aris
suraya aris
fana 
faiqa
alya 



wokeh siaran tamat.sila pergi ke channel laen.ea kejap2.korang kalau nk join picit je banner itam putih tu k?jangan segan2.hehe ok da.bye2.tuttttttt!!!!!

Sunday, January 16, 2011

ibu ibu engkau la ratu hati kuh~

arini cm takde idea nk share bnde2 berguna kat korang.so aku cite pasal celebration of my mom's birthday aritu je la ea?.sebenanye bufday ibu 14 ari bulan,sehari jela,ade ke orang bufday smpai dua ari?xde2.kalau ade tu x lama la tu.haha.oke bufday Mak Ani kite telah disambut dua ari iaitu pada 14 ari bulan dan 15 ari bulan.satu disambot dekat sini,satu ag disambot di kampongkuh indah tercinte,Batu Pahat,Johoree:)


14 Januari 2011,Tanjung Adang

kitorang g tempat nih naek dua kete,maklomlah badan besa2 sume dan kami pon ade 6 orang termasok ibu dan bapak.maklum saja lah kereta ibu bukan mpv,bak kata orang gajah pon bole masok.haha naseb baek ade kereta encik bapak,xde la kitorang bersempit ala sardin ke sana.owh naseb baek jugak ade along aku,dia sorang je dalam adik beradik aku yg bole drive.kalau dia xde mmg pegi sane naek teksi la kot.haha


ni along aku.makan sate x ingat dunia.oke senanye sate x sedap sangat kot,cm dia masak kejap je,cm x garing sangat pon ade.apela mak cik tu bakar sate macam tak ikhlas je.




oke kat sana banyak makan seafood jela nme pon tanjung kan.hehe kebanyakan menu2 nih akak aku yg Ema tu yg order coz ibu yg bagi kuasa veto kat dia order je ikot suke dia.tapi yg bayar semestinye bapak aku.kalau kitorang yg bayar mmg makan kat warung tepi jalan jela.haha:DD *kek xde,ibu xsuke,nnti kencing manis.hehe

kesian kat udang tu kepale dia tercabot.haha


oke selesai mkn.perot pon da buncit,ape ag amek angen la kat tepi jeti ala2 cite titanic.haaaa~


15 Januari 2011,kat rumah Pak Man,di Lubok,Batu Pahat:)

kanapa sambut kat uma Pak Man?sebab arini bufday dia,bukan bufday ibu,tp sambot je sekali.haha kali ni ramai yg involve,best sebab dapat jumpa cazen2 aku yg comel momel.ibu pon seronok dapat jumpa akak abg beliau.owh tahniah kepada kak iza coz dapat anak yg tersangat kiut mcm mama dia.hee 




nama kek tu along si sengal, yg suro tules mcm tuu.haha sepatotnye nk letak hepy bufday,tapi ibu kata mcm budak2 suda.credit to Mak Uji yg menyediakan masakan enak sedap lazat x hengatttt.ikan masak asam pedas paleng sedap sehingga menjilat jari.nyam nyam.


ibu nak anak ag ke nk cucu?cuba teka.jeng jeng 

oke da tu je kot.actually 2,3 hari ni macam ketandusan idea dan mood la nk update belog yg hampeh ni.kalau update pon bende2 merepek pasal life aku je.nantila aku wat research pasal topik yg best2,bole share dengan korang kan.huu okela gudnite swit dream korang.daa~

Thursday, January 13, 2011

PERMOHONAN KEMASUKAN KE IPTA LEPASAN SPM / SETARAF SESI AKADEMIK 2011/2012 :lepasan spm./setaraf(fasa 2)

haa akhirnya selesai jugak urusan aku ngn bndalah upu nii.peneng kepala setelah beberapa hari mencuba akhirnya dapat jugak menembuskan diri sehingga selesai mengisi page last.part paleng lega bila bole tekan 'sah dan hantar'.haha walaupon x kompem ag aku dapat ke tak yg aku apply tu,at least aku da cuba kan?oke skang cuma kene tunggu jela result SPM kuar dan kita tengok sape yg kene!kalau aku x kene kat mne2 u nk wat camne ea?ohh nampaknye terpaksa lah jadi suriruma sepenoh masa atau keje kat stesen minyak je kot,or amek sijil kemahiran kat Akademi Bina Malaysia mcm exbf aku tu pon oke jugak.huhu bole la tu dari dok uma goyang kaki kan?oke kepala ku da pusing2,bantal pon da menggoda2 jiwa.ea ape melalot nih.da r nk tido.gudnite:)

ya Allah bagila budak tunjang nih peluang menggenggam segulung ijazah dalam masa 3-4 tahun ag.insyaAllah:)


p/s:korang yang nk isi borang upu tapi tatau nk search tu tekan je SINI.oke?semoga impian kita sama2 tercapai.ameen:)

Monday, January 10, 2011

nk minat yg ade tahi lalat sejemput tu bole ke?

hai korang arini aku nk cerita pasal seseorang yang berjaya mencuri hati comel aku nih.sape tu?azean adrawati kah?haha tak la.ingat aku lesbian ke ape.orang tersebut adalah Encik Zahiril Adzim.aku pon tatau korang kenal dia ke tak sebab aku pon baru2 jugak knal beliau nih.ea sala2, kenal lame da sebab selalu kuar tv,tapi juz tatau nama je.oke mari beta tunjok tahi lalat beliau,ea bukan2 mari beta tunjok kn wajah beliau.



haa see the mole?oke aku rase itu real dan bukan tampal semata2.kalau tampal macam mane?tak laa,tak kn la.ekh takde keje cakap pasal tu.haha oke ni la Zahiril Adzim.even dia tak sehensem Fahrin or Ashraf Muslim,aku nk minat gak dia.;p


nape aku tiba2 je suke kat dia nih?meh aku kecek siket. aritu kan aku baca majalah Remaja bile punya tah tak ingat.yang penting,Zahiril sala sorang cover depan la time tuu.tu je aku ingat.huhu aku asek belek je majalah tu smpai  ke malam kot.aku siap cakap dlm ati,"ea dah2 la kau tengok muke mamat nih je..". sampai la ke malam,lepas solat isyak.aku still nk tengok ag majalah tu.then,selesai bace ayat kursi n doa tido.aku pon tido dengan selesanye.nk tawu tak aku mimpi ape?shh2..jgn ckp kat orang tau.haha aku mimpi aku naek kereta ngn Zahiril,dia drive.pkai kot tie segala.wahh gile seronok.then aku bangon pagi teros sengeh sorang2.ketok2 kepale sambil cakap,"gila kau nih tapi kalau betol kan best.hehe"smpai sekarang pon kalau ingat pasal mimpi tuu mesti aku senyum je sorang2.haha angau di tahap gaban bak kata cikgu aku.pape pon Alhamdulillah.thx kat Tuhan sebab bagi aku mimpi mcm tu.at least aku bole tsenyom gembira,even time tu aku baru je break ngan exbf aku.huu sobsob.mata aku pon da sepet cm amoy jual sayur menandakan telah masuknye waktu tido.hehe oke daa~ gudnite:)








Saturday, January 8, 2011

luahkan je ape ade dlm ati tuu!toksah nk pendam2!

oke firstly aku nk cakap,sila bace tajok entri tu dengan tone yg kelam kabut ok?sebab ape nk kene buat mcm tu?nnti baru ade feel nk bace.*ceh,alasan tak munasabah langsong "-,-

tadi aku de tbace 1 artikel dlm majalah Rapi ni yg aku rase bgune kot untuk kite sume.so today i would like to share something about 'how u can express ur feeling in da right way?'.in malay version plak,mcm mne korang nk redakan tekanan atau kusot masai dalam kepale hotak korang tuu dengan cara yg safe lagi melegakan;)






sila luahkan masalah korang kat someone
ini biasa kan?tapi kat sini den nk tekankan sila pileh org yg korang rase betol2 bole dipercayai.maklum saje la kite idop kat dunia nih mmg susa nk detect mana org yang mmg baek atau pura2 baek.kalau la korang rase dia tu mmg kepo or keje dok mgumpat je,better korang zip je mulot korang daripada citer pape kat dia k.



jerit je sekuat hati kau mcm minah kat ats ni buat;)
jerit tu bole melepaskan segala beban yg tbuku dlm ati korang tau.betol tak tipu.ni fakta ni.buku tu la yg tules,aku pon tatau betol ke tak.haha ayat cm keling.tapi aku selalu la gak buat bendalah nih.rase lega je.tapi untok korang yg dok ostel tu aku sarankan jerit dlm bantal je k?sbb jerit dlm bantal takde org dengar.hehe



lukis ape yg wat palotak korang tu serabot
tak susa pon wat bendalah nih kan?korang cume memerlukan benda2 simple je mcm pensil ke krayon ke water colour ke.ape2 je pon bolee bkn nk masok ptandingan mewarna pon.tak yah la nk lawa2 sgt cm lukisan Leonardo Da Vincci tuu.cukopla sekadar yg korang mampu.yg penting,lukisan tu kene la dibuat dari hati yg suci ag tulus dan murni.heho



rase mcm nk nanges?nanges je.jgn segan2 k?
menurut kajian para sainstis barat,air mata yg korang kuarkan mase nanges tu mengandungi sejenis enzim toksik.so,kalau korang tengah sedih tu,kau nanges je sukati kau.korang bukan je dpt melegakan ati yg tengah gundah gulana,malahan toksik dlm badan pon bole dikuarkan dgn senang n kcg goreng.*tpakse gune pkataan malahan coz da takde idea nk ganti words laen.haha



oke tu je kot yg aku tawu,kalau korang de cadangan laen sila2 la share dengan beta ye.huarghh.ngantok suda.jom la tido kawan2,da pukol bape da nii.ceh,da ngantok pon nk membebel ag.haha oke gudnite swit dream.daa.tatatititutu:) assamualaikom~

Saturday, January 1, 2011

list target "mesti buat 2011!"

semalam adalah kenangan,arini adalah realiti,esok adalah impian:)


epy new year korang!*sori kat sini xde bunge api letop2 mcm kat danga bay tuu:P


 oke kembang kempis kembang kempis idong aku,da masok tahun baru da kan.cepat sunggoh masa berlalu mengalahkan kereta F1 racing di circuit.tahun nih aku rase takde pape yg menarik kot.tapi menarik jugak la sebab di siang tahun baru ni aku sempat ketemu sama beliau dan gf beliau(laptop la dol.) sebelom beliau berangkat ke UTHM esok hari.teruja bole tahan.yela da setaon seh tak jumpe..wuu oke cm bese aku pon sebok nk gak ade azam cm org laen.hehehehe




1.kerja ku mesti kerja!  
 ni wajib nih 3 bulan pertama 2011.duet tuu aku tak nak rh wat joli,borong dress or shawl,beli coki-coki ke ape.duet tu aku nk wat melabur.bukan melebur.kita bukan tawu pon an ape jadi kat kite akan dtg?so sediakan payung sebelom hujan:)



2.jadi anak yg baek. 
tahun ni aku tak nak la lawan ckp  diorang or tipu ibu ke bapak ke ayah ke.ea tak sama ke ayah ngn bapak?apakah?wallahualam hanye tuhan je yg tahu;) kite kene jage ati mereka2 nih sbb berkat Allah tu depends on 
berkat ibu bapa.kalau parents korang tak suke dgn pe yg korang wat,so Allah pon tak kan berkati idop
korang.



3.sy tak nk ade boypren! 
wokeh.ni ag satu nih.kadang2 aku terpikir gak jeles seh tengok owg laen ade bf,tp aku still lonely i'm mrs lonely~ tapi aku tawu bendalah2 nih tak kan kekal.aku hope aku bcinte pon pas kawen jela nanti.beliau tu sape?bkn bf ke?enggak ah.tidak sama sekali.tu cume kawan merangkap motivator peribadi aku je.hehe



4.study is the most important thing than others.
tahun ni aku hope aku tak amek remeh  la study2 nih.aku tak nak jadi mcm kat sekola tuu.da nk exam baru tkedek2 nk bukak buku.kat mana2 pon tempat study aku nanti aku nk study betol betol betol tak nak maen2.huhu selamat tinggal dunia tak matang!



oke tu je kott azam aku tahun nih.hehe aku doakan korang punye azam dpt dilaksanakan dgn jayanye oke?gudluck dear!gudluck der!hope semuanye berjalan lancar dan iman kite sentiasa terpelihara.ameen~