Monday, January 31, 2011

bila harus menanges,aku kan menanges

 haa sejak 2,3 hari nih mood aku hilang tah ke mane.aku pon tatau mne mood aku pergi,balek kampong kot?ah sudah merepek merepek.sejak sejak tu jugak la aku seperti org meroyan,makan x kenyang,mandi x basah,tido x lena.ok mandi x basah tu tipu la kan,mne de org mandi x basah,mengarot cencorot betol la awak niihh!! huhu aku rase macam ade something nak jadi.macam ade something yg x complete.tapi aku tatau ape..puas aku mengadu kat Tuhan tapi x jumpe jugak amende yg melilau2 dalam otak aku nih.ag satu,sekarang ah wa punye hati manyak lembik woo.muke nampak je cool,tapi dalam ati ade air terjun maa.siket2 mau nanges,tengok ini nanges,tengok itu nanges,x bole tengok langsong ag la melalak sakan aku.bese nye paleng laju berdecur air mata aku ni, masa semayang  maghrib.entahla ekh,rase cam sayu2 je time tu la.da nak mati kot?kalau da ajal nk buat cmne an.terima jela takdir Tuhann.hoho da la tu je update kali nih.mak bz la nyah keje.sebab tu da jarang update blog comel nih.hehe sorii.gudnite yayang2 kuh.daa~



ohh ni tipu nih.aku xde la sampai xbole tido sebab nanges,aku kalau da bantal busuk depan mata uh memang landing teros sambil buat kuak lentang atas katil.bhahaha maksod aku golek2 cm citer industan tu laa.

9 comments:

ARJUNA.Inc said...

huhu..mesti ade hutang 2..hehe..x pe je..doa kt tuhan..kalo cpat..tnda dia syg..kalo lmbat..tnda dia mnguji..kalo x dmkbulkn..tnda ade mnde yg g bek..huhu...

atiqa aris said...

yeah sy selalu doa mcm tuu.trimas ya:)

Anonymous said...

[url=http://seoservicemarket.com]seo services[/url]

amry said...

ish. jangan der minta mati-mati ni....

atiqa aris said...

x mintakla,cakap je.huhu

Ujang9897 said...

merepek je ek

atiqa aris said...

sampai atiiiiii ckp camtuuuuu.............."-,-

SweetSyaza said...

alala..ciann die..
cuba pas solat baca quran,
msti tenang sikit jiwa tu..
banyak2 kan zikir..insya Allah, Allah akan lapangkan dada kita n beri ketenangan pada jiwa :)

atiqa aris said...

thx for advice:) alhamdulillah skang da ok siket da.