Thursday, January 20, 2011

korang ade beran nk angkat mayat??

tadi aku ngan kakak2 aku dan 'bakal' abg ipar aku pegi tengok movie.kat mane lagi kalau x di City Square ye dak??da tu je dekat ngan uma.huu ok td an kitorang tengok citer "Khurafat". memang dari semalam punye semalam ag da ngidam nk tengok cerita nih.maklum saje la kalau da musim movie hantu kuar tuu semua hantu nk dtg tengok mcm mane hantu tu berlakon.ea bukan maksod sy semua orang.hehe nk sangat jumpe hantu.kuar betol2 baru tawu.huhu

hah kau.tengok jangan x tengok.da la malam.baru pas accident lak tu.da r yang accident tu van mayat.so,nk pergi mintak  tolong ngan mayat2 tu sekali dia bawak.tragis dan seram gile wa cakap luu.  


ea2 panjangnye rambut dia kan?curik sikit bole tak?haha hantu ni ade dalam cite ni tadi.tp x clear sangat coz gelap.naseb baek ade google bole tenung puas2.nk bawak masok mimpi pon bole je.hehe 



okeh sekian terima kasih kat tuan pengarah sebab buat aku terkejot2 dalam wayang tadi.best cerita nih.moral from this movie,"kalau orang da x sudi tu terima je seadanya,toksah nak anta jin segala,kang roh x aman bila mati nanti padan muke."

6 comments:

EZAN IDMA said...

memang terkejot@!!!! hehe

atiqa aris said...

@EZAN IDMA
bukan terkejot je,terjerit jugak sekali sekala.haha

Mknace said...

:) :) :)
huiyoo
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited

amry said...

saya baru tengok tadi...boeh la...tak yerkejut sangat, ada la 1 2 time...huhu..tapi memang bangga jugak la dengan bakat pengarah malaysia ni...
3.5 dari 5 bintang...eh...tak minta undi pon..hehehe

atiqa aris said...

eleh lu kuat semangat bole lee.

Anonymous said...

Most powerful&cost effective SEO and website traffic service in world get up to 100’000 forum backlinks now!
Get incredible web traffic using superb backlink blast today. We are able post your custom post up to 100’000 forums around the web, get thousands of backlinks and incredible targeted web traffic in very short time. Most affordable and most powerful service for web traffic and backlinks in the world!!!!
Your post will be published up to 100000 forums worldwide your website or blog will get instant traffic and massive increase in seo rankings just after few days or weeks so your site will get targeted long term traffic from search engines. Order now:
backlink service