Saturday, January 1, 2011

list target "mesti buat 2011!"

semalam adalah kenangan,arini adalah realiti,esok adalah impian:)


epy new year korang!*sori kat sini xde bunge api letop2 mcm kat danga bay tuu:P


 oke kembang kempis kembang kempis idong aku,da masok tahun baru da kan.cepat sunggoh masa berlalu mengalahkan kereta F1 racing di circuit.tahun nih aku rase takde pape yg menarik kot.tapi menarik jugak la sebab di siang tahun baru ni aku sempat ketemu sama beliau dan gf beliau(laptop la dol.) sebelom beliau berangkat ke UTHM esok hari.teruja bole tahan.yela da setaon seh tak jumpe..wuu oke cm bese aku pon sebok nk gak ade azam cm org laen.hehehehe




1.kerja ku mesti kerja!  
 ni wajib nih 3 bulan pertama 2011.duet tuu aku tak nak rh wat joli,borong dress or shawl,beli coki-coki ke ape.duet tu aku nk wat melabur.bukan melebur.kita bukan tawu pon an ape jadi kat kite akan dtg?so sediakan payung sebelom hujan:)



2.jadi anak yg baek. 
tahun ni aku tak nak la lawan ckp  diorang or tipu ibu ke bapak ke ayah ke.ea tak sama ke ayah ngn bapak?apakah?wallahualam hanye tuhan je yg tahu;) kite kene jage ati mereka2 nih sbb berkat Allah tu depends on 
berkat ibu bapa.kalau parents korang tak suke dgn pe yg korang wat,so Allah pon tak kan berkati idop
korang.



3.sy tak nk ade boypren! 
wokeh.ni ag satu nih.kadang2 aku terpikir gak jeles seh tengok owg laen ade bf,tp aku still lonely i'm mrs lonely~ tapi aku tawu bendalah2 nih tak kan kekal.aku hope aku bcinte pon pas kawen jela nanti.beliau tu sape?bkn bf ke?enggak ah.tidak sama sekali.tu cume kawan merangkap motivator peribadi aku je.hehe



4.study is the most important thing than others.
tahun ni aku hope aku tak amek remeh  la study2 nih.aku tak nak jadi mcm kat sekola tuu.da nk exam baru tkedek2 nk bukak buku.kat mana2 pon tempat study aku nanti aku nk study betol betol betol tak nak maen2.huhu selamat tinggal dunia tak matang!



oke tu je kott azam aku tahun nih.hehe aku doakan korang punye azam dpt dilaksanakan dgn jayanye oke?gudluck dear!gudluck der!hope semuanye berjalan lancar dan iman kite sentiasa terpelihara.ameen~ 

12 comments:

si suraya said...

semoga impian kamu tercapai k ;)

cik zaza said...

ni kire azam lah kn?hehe..
slmt melakukn semua di ats.. =)

atiqa aris said...

@si suraya
wokeh der:)

atiqa aris said...

@cik zaza
bole la.hehe tq:)

zaira said...

kalau nak amek medic fikir betul-betul, jangan sebab ibu bapa suruh kita nak amik, sebab nanti one day kita rasa langsung tak minat dan buat kerana orang lain. jiwa akan memberontak.


fikir baik baik.

puteri ain said...

best of luck :)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
salam tahun baru

Nadd said...

kenapa taknak ade boipren?
haha. semoge tercapai sume!

atiqa aris said...

@zaira
hmm baeklaa kakak,thx for ur advice:)

atiqa aris said...

@puteri ain
hehe thx ain:)

atiqa aris said...

@b.r.u.t.a.l.s.o.l.o
selamat taon baru juge:D

atiqa aris said...

@Naddxnk.mbuang mase dan kredit.hehe