Monday, January 10, 2011

nk minat yg ade tahi lalat sejemput tu bole ke?

hai korang arini aku nk cerita pasal seseorang yang berjaya mencuri hati comel aku nih.sape tu?azean adrawati kah?haha tak la.ingat aku lesbian ke ape.orang tersebut adalah Encik Zahiril Adzim.aku pon tatau korang kenal dia ke tak sebab aku pon baru2 jugak knal beliau nih.ea sala2, kenal lame da sebab selalu kuar tv,tapi juz tatau nama je.oke mari beta tunjok tahi lalat beliau,ea bukan2 mari beta tunjok kn wajah beliau.



haa see the mole?oke aku rase itu real dan bukan tampal semata2.kalau tampal macam mane?tak laa,tak kn la.ekh takde keje cakap pasal tu.haha oke ni la Zahiril Adzim.even dia tak sehensem Fahrin or Ashraf Muslim,aku nk minat gak dia.;p


nape aku tiba2 je suke kat dia nih?meh aku kecek siket. aritu kan aku baca majalah Remaja bile punya tah tak ingat.yang penting,Zahiril sala sorang cover depan la time tuu.tu je aku ingat.huhu aku asek belek je majalah tu smpai  ke malam kot.aku siap cakap dlm ati,"ea dah2 la kau tengok muke mamat nih je..". sampai la ke malam,lepas solat isyak.aku still nk tengok ag majalah tu.then,selesai bace ayat kursi n doa tido.aku pon tido dengan selesanye.nk tawu tak aku mimpi ape?shh2..jgn ckp kat orang tau.haha aku mimpi aku naek kereta ngn Zahiril,dia drive.pkai kot tie segala.wahh gile seronok.then aku bangon pagi teros sengeh sorang2.ketok2 kepale sambil cakap,"gila kau nih tapi kalau betol kan best.hehe"smpai sekarang pon kalau ingat pasal mimpi tuu mesti aku senyum je sorang2.haha angau di tahap gaban bak kata cikgu aku.pape pon Alhamdulillah.thx kat Tuhan sebab bagi aku mimpi mcm tu.at least aku bole tsenyom gembira,even time tu aku baru je break ngan exbf aku.huu sobsob.mata aku pon da sepet cm amoy jual sayur menandakan telah masuknye waktu tido.hehe oke daa~ gudnite:)








8 comments:

si suraya said...

haha tongeng !

atiqa aris said...

@si suraya
hehe ala sekali sekale:)

Azza Firza said...

tak comey pung dia, ada tahi lalat kat situu, hehe

Aujinz said...

siapakah beliau???????

atiqa aris said...

@Aujinz
yg berlakon dlm citer kami tuu,yg gangster tuu.

atiqa aris said...

@Azza Firza
hehe tawu tape xcomey kn?bagusla bia den je minat dia.haha

alinac lover said...

amboi....minat dia tu ek ..not bad eh :)

atiqa aris said...

@alinac lover
a'ah.minat gitu2 je.hehe