Wednesday, February 23, 2011

aku bangga orang cakap aku anak mak:)




as budak perempuan yg comel lagi x matang sememangnya aku dijaga rapi oleh both orang tua aku.x la comel mana pon tapi bole la dari xde.haha oke kembali ke topik asal.sibling aku,x kira la adek aku yang laki tu or akak2 aku yg laen pon,mak aku x penah bagi kitorang kuar malam.siang je bole limit sampai pukol 6.30 petang  je.even kadang2 aku kecewa siket tengok member2 aku best je bole lepak sampai kol 12 malam,aku x bole.huhu  aku x kisah.aku tawu mak aku wat macam tu sebab dia sayang kat aku,maybe dia takot anak dia diculik mat ganja atau mat bangla.or mungkin jugak dia risau aku kene colet ngan mat endon then lari kawen kat siam.heh kawan aku penah ajak aku pergi makan lepas kerja,aku abes kerja pukol 9.30 malam.so,mestila x bole.x payah tanya kat ibu,aku da tawu jawapannye memang x bole!xde kompromi lagi.haha tergelak pulak,ape yg kelakar pon aku tatau.haha then,kawan aku jawab,kau nih sampai bile nk dudok bawah ketiak parents kau bla bla bla.aku just bole cakap,"kau bole la dudok sendiri,aku dudok ngan family.dorang da jage aku bagi aku duet semua xkan peraturan yg simple camtu aku xnak ikot..".huhu betol kot ape aku cakap tu.diorang da jaga aku bagai binatang minyak yg penuh..ea sala2 menatang minyak yg penuh.haa baru betol.xkanla sukati2 aku je nak wat ape aku suke.btw,aku x kisah pon orang cakap camtu kat aku,bangga ag ade.at least aku still ade parents yg care dan sayang kat aku.huargghh sudah ngantok.kene tdo awal esok keje......ade nada malas di situ.haha k swit dream der dan dear sekalian:D

11 comments:

ct N honey said...

setiap ibubapa nakkan yang terbaik untuk anaknya.ok....

atiqa aris said...

ya betoll:)

nuratiqahsyazwanii said...

betul aku pun bangga jadik anak mak , atleast kte mseh ad mak kan :)

ARJUNA.Inc said...

hehe..kalo pmpuan sdap cket..tp kalo laki..cm sy?ank bogsu je da kna cop ank mak..haih...

atiqa aris said...

tikot:betol la.give me five!syg mak aku.hehe

atiqa aris said...

arjuna.inc:ala rilek suda.lau asek pikir je org ckp x jd ape.

SweetSyaza said...

bagus jd ank emak ni...

Anonymous said...

[url=http://ezinearticles.com/?Its-All-About-Birthday-Parties&id=5975304]Party Supplies[/url]

atiqa aris said...

bagos an.semua bnde dijage rapi:)

nub said...

btoi2. aku anak mak.hahaha haha

atiqa aris said...

haha bagos la laki pon anak mak:)