Wednesday, April 20, 2011

life so complicated.

kadang-kadang ade orang cakap,masalah mendewasakan kita kn?so,i try to be cool facing all this problem personally.oopps lupe pulak nk bagi salam. oke. assalamualaikumwarahmatullahiwabarakaaaatuh! haa jawab jgn x jawab.x jawab dose.

actually aku tade mood sekarang.life so complicated an?banyak benda nk pikir..sebab tu xbole tido nih.jam skang menunjokkan pukol 3.45 pagi.tapi mato den maseh sogar lagi ni haa.nih kalau esok pengsan maso kojo ni kang,sapo nk jawab nih haa?lalalala bosan.xde abe nk diajak bergayot.bgayot lame2 sampai dahan patah.haha abe tu abang kn?gewe tu awek ea?tahla aku pon tatau la.ahh hentam saja la labuu~ xmasok exam pon."-,-

tibe2 nk nyanyi,"hidup ini bagai lampu dinding yang dinyalakan di malam raye.." ea asal tibe2 nyanyi lagu nih?cam xde kene mengena je.haha oke actually aku xnak pikir problem2 nih semuaa.tapi dia yg sebok2 datang dalam kepala otak aku tanpe diundang.bak kate sorang brader nih,kadang-kadang pikir sgt pon x elok.wat kerot2 muke cam hape,kang tua sebelom usia kang pade muke mu.






so,what can i say now,senyum xperlu kata apa2.haha my life so complicated now.i try so hard to make myself happy and smile all the times.*muke baru bangon tido.masa ni akak aku yg suraya tu la.aku bukak2 mate je dia ckp,"ika bangon!aku de beli shawl baru tok kau."so ape lagi tuan puteri pon dengan penuh teruja bangon2 dari katil teros try.haha gelojoh an?cm monyet dpt bunga.btw,lawa an kaler dia?simple but nice.:)

 
sumpah aku bosan n tatau nk watpe senanye nih.oke -the end-.sori entri kali nih cam kosong and xde idea.trimas sudi bace. selamat malam.gudnite swit dream korang:D

Thursday, April 14, 2011

sy single sebab sy ganas sgt?lol.

statement ape la kat atas tu?ish ape kejadahnye semua nih??haha oke itu bukan den yg cakap ea.tu ade la makhluk Tuhan paling seksi yg cakap kat aku.*dia seksi?xla.maen2 je..saje nk sedapkan ayat;) lebih kurang camni la ayat dia,"ika nih muke je lembot,tapi ganas patotla sampai skang xde boypren".alo kak..sadisnye ayat.sentap mak tau.i am just a girl,i am not terrorist!haha betol la kan?


fuhh ini baru betol ganasss!badan ketak2,malik nor pon kalah nih.hahaha

 
maybe dia da terdengar citer pasal aku lempang ade sorang mamat tu kot.ala tp dia cool je,and aku da say sori da pon.huu aku pon tatau la hangen ape time tu.kesian dia,dia pon tatau asal aku lempang dia.hahaha eh eh lupe masa tu 1st day period laaa..patotlaa..emosi x stabil.hehe tapi serius tu bukan 1st time aku lempang orang.masok nih da 3 kali kot.semua yg kene lempang ngan aku tu lelaki.gile kau nak lempang popuan?dayus tau x!!haa oke senanye aku baru break 5,6 bulan yg lepas.so mestila hati aku still tertutop rapat dan dikunci rapi kan.bukan frust cuma kalau bole,nk bercinta pasni nk la yg betol2 kan bukan maen hembos je.baru 4,5 hari knal da nak couple?mmg x lama la tu.memang aku suke kawan dengan byk org,tp nk serius sampai declare jdik girlpren boypren tu belom masanye ag kot.by the way,banyak ag benda laen aku nak pikir dari pikir pasal <3.<3 tu x penting pon.ea bukan.maksod sy "belom" penting kot bagi budak kecik cam sy.so ape kate tolak tepi je dulu xyah pikir. campak je kat laot.bole camtu?hehe sape2 yg single tu jangan sedih2,hidup ni kan sekali je,so enjoy your life.xyah boypren pon xpe,yg penting Tuhan sentiasa ade untok kite:))

ok da.tu je.trima kaseh bapak-bapak ibu-ibu yg sudi membace entri merepek aku kali nih.ea lupe nk cakap,cinte tu xperlu dicarik,biar dia datang sendiri.so stop searching,just waiting oke?ah sudah merepek meraban pulak kau.nak pergi keje ni senanye.haha oke bye korang,ilebiu:DD

Saturday, April 2, 2011

sape suke baulu angkat tangan!

halo halo kopi dan neslo korang!hari ini den nak membebel pasal bauu lu??ee bacin arh!shooh2.pergi main jauh2 sana.haha ea sala2 bukan bau tu.tapi seketul makanan yg dipanggil baulu.



ni hahhh.bendalah nihh.adoyai baulu pon x kenal.anak orang banda betol.cehh;D


 korang suke makan baulu?suke?bagus.give me five.kita serupaa:D aku bukan setakat suka je,tp da macam addict pon ade ngan bendalah nih.since kerja kedai kasut nih boleh dikatakan tiap2 kali rehat tengahari aku mencekek bendalah ni.murah je singget dapat la 5,6 ketul *actually aku x penah kira pon dalam tu ade bape,aku men bedal je.hehe "-,-.gemok gedempol jugakla baulu yg mak cik tu buat..da la sedap,murah,simple dan enak dimakan begitu sajaa~~ ramai jugak la orang sound aku,"x abes2 ngn baulu.nasi2 xde ke?"ewah2 kau ingat aku ni waiter Persada nak suro bawak kan kau nasi segala.cis. dan lagi satu ade brader ni selalu sound camni,"kau hari2 mkn baulu,nk kene potong kaki ke ape?" oke yg pasal potong kaki tu aku setuju 80%..sesungguhnye baulu sangat tinggi kandungan gula nye ye kawan2.so,jangan la contohi aku yg kepala batu nih.hehe ehh tapi aku minom mineral 1 botol besar sehari ea.kira tu macam cuci balek la kandungan gula dalam badan aku ye dakk?ala da tu je makanan paling cepat ditelan.aku rehat da la setengah jam je.nak semayang,belit2 tudong da bpe minit.nak makan nasi campur?memang x sempat la an.so apa lagi,semestinya baulu coklat menjadi pilihan!yeay!tu je la satu-satunya makanan yg paling sedap di alam semesta dan boleh dimakan sambil jalan,..oopps kantoi makan sambil jalan.huhu ala mak nk cepat la nyahh.x baek tau cakap aku xde adab T_T.huhu xnak kawan.*macam kau care kan?haha.da la nk tido bye2 gudnite;)