Thursday, April 14, 2011

sy single sebab sy ganas sgt?lol.

statement ape la kat atas tu?ish ape kejadahnye semua nih??haha oke itu bukan den yg cakap ea.tu ade la makhluk Tuhan paling seksi yg cakap kat aku.*dia seksi?xla.maen2 je..saje nk sedapkan ayat;) lebih kurang camni la ayat dia,"ika nih muke je lembot,tapi ganas patotla sampai skang xde boypren".alo kak..sadisnye ayat.sentap mak tau.i am just a girl,i am not terrorist!haha betol la kan?


fuhh ini baru betol ganasss!badan ketak2,malik nor pon kalah nih.hahaha

 
maybe dia da terdengar citer pasal aku lempang ade sorang mamat tu kot.ala tp dia cool je,and aku da say sori da pon.huu aku pon tatau la hangen ape time tu.kesian dia,dia pon tatau asal aku lempang dia.hahaha eh eh lupe masa tu 1st day period laaa..patotlaa..emosi x stabil.hehe tapi serius tu bukan 1st time aku lempang orang.masok nih da 3 kali kot.semua yg kene lempang ngan aku tu lelaki.gile kau nak lempang popuan?dayus tau x!!haa oke senanye aku baru break 5,6 bulan yg lepas.so mestila hati aku still tertutop rapat dan dikunci rapi kan.bukan frust cuma kalau bole,nk bercinta pasni nk la yg betol2 kan bukan maen hembos je.baru 4,5 hari knal da nak couple?mmg x lama la tu.memang aku suke kawan dengan byk org,tp nk serius sampai declare jdik girlpren boypren tu belom masanye ag kot.by the way,banyak ag benda laen aku nak pikir dari pikir pasal <3.<3 tu x penting pon.ea bukan.maksod sy "belom" penting kot bagi budak kecik cam sy.so ape kate tolak tepi je dulu xyah pikir. campak je kat laot.bole camtu?hehe sape2 yg single tu jangan sedih2,hidup ni kan sekali je,so enjoy your life.xyah boypren pon xpe,yg penting Tuhan sentiasa ade untok kite:))

ok da.tu je.trima kaseh bapak-bapak ibu-ibu yg sudi membace entri merepek aku kali nih.ea lupe nk cakap,cinte tu xperlu dicarik,biar dia datang sendiri.so stop searching,just waiting oke?ah sudah merepek meraban pulak kau.nak pergi keje ni senanye.haha oke bye korang,ilebiu:DD

4 comments:

sarah mohamad said...

berketul2 nya. hiks scary jugak tengok. sebab tuu single kot. tak leh lawan ketul2 laki dia. hiks

atiqa aris said...

haha itu diaa ea bikan sy.haha

Nurizyan Syazwani said...

sasa nye badan? hai bercita-cita nak punya body cmtu ke? hehe

atiqa aris said...

erk xdenye.haha