Tuesday, May 17, 2011

uitm mane la ade locengg..

aku kan cam rilek je nak pegi sabtu nih tau.sebab dulu2 masa fom 1,fom 2 aku penah dok ostel.so, aku ingat an sama je la sebijik sebadak macam kat ostel dulu.nak makan ade loceng,nk solat ade loceng,nak pegi kelas ade loceng.mandi ngan buang air je la xde loceng.heee rupenye tadi aku dok basoh ayam kat dapor ngan anga aku.........

anga:kau nanti kat sana kene pandai2 bajet masa ika..

aku:ye,baekla.jangan risau aku kan pnah dok ostel dulu..(ade nada blagak kot kat situu.hehehe)

anga:kau ingat same ke?nnti dok sana semua kau benda kene wat sendiri.basoh bju sendiri,bangon pagi sendiri..

aku:ala xde hal la.loceng kan ade.(ckp ngan penoh yakin je an.)

anga:loceng kauu!kau ingat ni berek askar ke?kat uitm mane ade loceng dol!

aku:haha yeke?owh ingat kan sama je cam kat ostel dulu.haha(wat muke blur..lol.kn da malu.)

ayoyo matila appa camnih..aku da la wat ni lambat,wat tu lambat.kalau bab2 sharp ikot time nih mmg aku fail kot.huhu tapela2..den tory la nihh.."Malaysia bole,aku pon boleh!"yeay.*ok.sila tepok tangan atas semangat poyo aku nih.haha da la nk tido awal.nk belaja bangon awal subo2 esok...huu babai semuaaaa.ilebiu.<3

16 comments:

zacky ~786~ said...

hahaahaa..~ adehh.. mcm2

atiqa aris said...

hehe jgn la gelak.huu

AieeN said...

klu da msuk uit..anti kite akn pndai cm nie nak manage masa 2 sendri..hee

Ariana Sophilea said...

haha. kelakarlah :) btw, akak ni comel :)

kay yea said...

hahahaa..sy dok ostel dulux de loceng pon :D

NiNa said...

ko dpt course ape?tak bgtau aku pun nk pg ;( tc

atiqa aris said...

aieen:yeke?bagosla.sbb sy mmg xret manage mase.hehe

atiqa aris said...

ariana:awk pon ag sibu kali comel dri sy:)

atiqa aris said...

kay yea:awat?xkan la xde.msti awk yg x dgr nihh.haha

atiqa aris said...

nina:aku dpt dip. sains je doe.jgnla toucing.abes kau x tnye aku x ckp la.huu

ibnubaba_04 said...

hoho..ingt ni balai bomba ke ape nk loceng2

budakmengong said...

uitm ad hantu nasi lemak..grr

zacky ~786~ said...

update2 blog.. huhuu

atiqa aris said...

ibnu baba:hehe ala mne tawu,x pnah msok u:)

atiqa aris said...

budak mengong:ee mane ade.serabai.haha

atiqa aris said...

zacky:huu baeklaa;)