Monday, August 15, 2011

best ke curang?

hye semua.asalamualaikom.selamat berbuka pada siapa yg puasa.tadi aku tengok cerita from Bandung With Love.cerita nih full in Endon so agak susa siket nak paham sebab xde subtitle.movie ni pasal awek nih die basted boyfren die.sedih nokk.kesian boyfren die punye la caye kat awek die,rupa2 nye awek beliau maen kayu balak kat blakang beliau.ish sadis bebenorr kalau aku jadik boyfren die.naseb baek laki yg kene,kalau popuan kompom meroyan setaon xnak kuar bilek sebab asek nanges je.so,sape2 yang ade awek tu hargai la orang yg sayang kat anda,sesunggohnye nak carik orang yg suke kat kite tu senangggg bangat.tapi kalau nk carik org yg betol2 sayang kat kite tu susa wa cakap luu.satu dalam seribu pon belom tentu lagi ade tau.



based on this movie,bende yg aku paleng nk tnye korang ialah best ke curang?;)



oke da azan,selamat berbuka semuaa.aku nak buka gak walaupon aku x puasa.haha k chow,jgn lupe terweh:)

8 comments:

Cik Bell said...

xmo curang2 la...kita jaga perasaan org lebih baik kan..so.patotnya..sbelum memulakan ssuatu perhubungan perlu ada matlamat ;)

shzyswl said...

sangat takbest walaupun takpena try haha nak try pon takot sebab takot what goes around comes around kan. tapytapy bile kena memang sakey kot, saket sgt, been there trust me :(

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?e45a6789080112d14c3d9fa2c4739d37

atiqa aris said...

cik bell:ya betoll.sy sokong sy sokong! ^_^

atiqa aris said...

shzywl:bagoslaa jgn try.x baek tok kesihatan.hehe

kim heeruul said...

gua sedang mengalami nye..=(

shzyswl said...

sangat tak baek yangg hehe selamat berpuasa jugakk :DD

atiqa aris said...

kim haerul:really?sian nye.sabor eh.

atiqa aris said...

shzywl:oke nyah epy pose:)