Wednesday, August 3, 2011

sekali sekala nk buka makaroni bole?

hye hepy 4rd day Ramadhan semuaa:D asalamualaikom.sori dear, I quiet busy la this month with a lot of things to do.assigment,test,quiz,lab report and so on.huh I'm not a robot to settle those kind of things at the same time..lalala *sorila aku kalau tension suke speaking walaupon grammar terabor =_=" mata sy da macam koala da nihh asek tido less than 3 hour je lately nih.garnier pon da x jalan da nih.da terok kott.abesla raye nih mata aku x seindah duluu.ceh,haha.ni semua kerana kau assigment tercinte!cinte sangatt?lol.

oke untok pertama tahon nye aku pose kat negeri orang dan tidak bersama family.tepok tangan siket kat aku sebab x nanges mase first day pose aritu.actually mase teraweh yg esoknye 1st day pose tuu adela sayu siket rindu ngan ibu,ayah,akak aku,adek,myvi,uma dan semua2 laa.tapi sayu je laa,x nanges pon.gile kau.badan da mcm mak orang,nak nanges.kompom xde orang nak pujok aku,kene gelak ade la.huu




kat sini ari2 aku beli makanan kat bazar belakang kolej dak laki tuu.nak masak periuk belanga tertinggal kat JB la pulak an.oke bazar sini agak x seronok la sebenanye,tp aku gagahkan jugak kaki aku melangkah ke situ tiap2 petang.sebabnye tempat aku nih ceruk ke dalam kawasan pedalaman a.k.a kawasan hutan.so,kat situ seketol bazar tu jela yg ade,yg laen banyak.tapi jaoh sangat.naek lembu pon 2 minggu baru sampai kot.

tapi tapi tapi ade satu je lagi yg mbosankan kat bazar nih.die kan aku rase semua kedai jual makanan yg sama je tau.most kedai jual kebab,nasi ayam.puseng2 pon nampak kebab ngan nasi ayam ag.aku carik2 gak makanan feberet aku sepanjang2 bazar tuu...tapi xde gak.Mak cik tolong la jual makaroni kat sini,saya mengidam nih.kesian la kat sy..sy nak MAKARONI la mak cik bukan nasik ayam..adoi mak cik nih comel betol laaaaaaa........T_T


oke ni diaa makaroni sayang sayang sayang kuh bile la aku bole mencekek kau nih..asal ngidam sangat nih?gile ea Ika?haha "sape bole sent nih kat UiTM Negeri Sembilan angkat tangann.oke set!skang gak sy jd girlpren awak.bhahaha.."*tu tipuan semata-mata k,jgn emosi:)


astagfirullahalazaimm..sesunggohnye jangan la contohi aku yg mcm orang kebulor x makan sepuloh ari ni ye.pose kene ikhlas.bukan mcm minaci yg tules belog nih.die ni memang.sewel siket.oke la nk tido gudnite,jgn lupe sahor yek kwn2:)

4 comments:

fitri asikin said...

hamboihhhhhhhh...slurppppp makin lapo

puteri ain said...

laparrr ... haha

atiqa aris said...

fitri:haha ea jangan2 pose.haha

atiqa aris said...

sabar ea,pose dulu.hee