Tuesday, October 11, 2011

aku xpaham betol lahhh..

oke hye asalamualaikom semuaaa!cakhaha oke sekembalinye aku ke tanah air di johor bahru nih,maka dpt lah aku menenangkan kepala hotak aku yg berbulu menempuhi final exam:D nk twu x aku kan da abes sem1..x sangka ekh?cepat je semua berlalu.sem depan nanti aku dok luar.gonna miss u ex-housemate:'(

oke back to smile:)
"hari nih aku nk ckp psl topik yg sensitip siket kot tok rakyat Malaysia ni kann.lau rse anda cepat sentap.baek tutop;) semalam aku bukak u-tube and aku tgok la satu minah ni punye vdeo.die cun la gak cme maybe style die mcm kanak2 ribena siket so orang pon ramai yg komen hentam habes la kat minah nih.aku xnk sebot la sape kan.kesian lak nanti kat die."


actually aku cam pelik la kat segelintir org melayu ni kann,kalau xsuke,yg pegi tengok tu wat gapo dek oii.kalau setakat tengok diam2 tape,ni da r xsuke,g tengok pastu mencarut x tentu pasal.da r comment uh public satu dunia bole bce,x ke tebal muke org yg kene kritik dgn sesedap rase tu.aku rase cam budak2 pon ade la diorang nih maen maki je sesukati diorangg,ingat tu katun ke ape xde perasaan?pliz la weh kite ni sama2 manusia,yg korang dok kutok die sial la,bodo la,cibai n so on tu kau x pikir ke sape yg cipta die.kot ye pon nk tegor,baek2 la,ni maen hembos je.bukan kat u-tube je,kat fb n blog pon ade.aku rase cm bnde ni sgt bleluasa la sekarang,laki popuan sme naek la.n paleng menyedihkan maki2 hamun segala ni kebanyakannye org Melayu yg wat.huu kemon la k,kembali la ke pangkal jln,sape kite nak judge org as babi,bodo,cibai n so on tuu.xde sape pon layak ckp camtu laa.

ahaaa!nmpak x.kalau da susa sgt nak tahan mulot ngn tgn uh dri menaip yg bukan2 ape kate buat je mcm mak cik kat atas ni buat.haha haha "-_-

oke la.masa da time.maapla kalau ade sape terase,sape mkn cili,die yang rase pijo die kan??heho xde niat pon nk sound sape2,cume aku cakap ape yg aku rase je.peace no war ^_^\/ gudnite bye,asalamualaikom:)

5 comments:

Ku Azhar said...

btl....sm la mcm anon dlm blog..xske better diam...xperlu sakitkan ati org..dosa free je

kim heeruul said...

itu lah di namakan haters..
selagi org tu ada haters,selagi tu la org tu akan popular..=)

atiqa aris said...

ku azhar:kann ape la dorang ni x mtg kot;)

atiqa aris said...

kim heerul:tp kesian gle kat yg kene tu.huhu

Muna rahimah said...

orang tak matang memang cmtu . huhu