Tuesday, October 18, 2011

attention for girlsss~

ooopss tergedik la pulok.hehe asalamualaikom adek2 akak?sehat semua?bagoss.alhamdulillah syukorr:) *sorila aku ngan org x kenal memang semua org aku pggil adek.haha dah2 serius2.kembali kpd topik asal.korang-korang yg muke bersih xde sebarang scar,kesan jerawat atau jeragat kat muka tu.korang pakai ape ah?share kat cheq maii.sy ade masalah siket la awak2 sekalian.sy punye kesan jerawat nih xnak ilang la.da la position die betol2 kat tengah antara dua mata comel aku.ish nak cover pon susa tau.actually xdela nampak sangat,tp cm x best la kann.

psst2!korang nak twu x.aku suke tengok popuan berkulit cantek tau.x kesah la itam manis ke,sawo matang ke,kuning langsat ke,kelabu taik itik ke..even xbape cun,at least dorang pandai jaga anugerah yg Tuhan da bagi kat dorang.bagos kan?so,kalau bole aku nk contohila mcm mereka2 nih:)


tadaa!since aku form 5 kott ni je la yg aku pakai.mcm ade kurang kan kat gamba uh?memey la sebab mak cik xpakai serum ngan scrub die.kenapa xpakai?err..sebab macam xpenting je.bole gitu.sukati aku je kann.hehe i need your suggestion la kwn2,popuan la especially.sebab popuan rajen jaga muke.laki??herg yg rajin jaga muke bole dikira la ngn jari.sebab tu muke laki cepat bminyakk kan?hehe oke jumla share ngn gua ehh.oke bye korang. tc tata,ade keje siket dri ngokap gua.daa~ asalamualaikom:)

16 comments:

sarah mohamad said...

banyak nya safi nya produk. semua adaaaaa hehehe

atiqa aris said...

hehe tu pon ade 2 ag sy xpakai.byk sgt xlarat.huhu

Nur Zulaikha said...

sy pun pakai safi...tapi safi gamat..org kata bio oil ok gak..

atiqa aris said...

bio oil bole letak kat muke eh?

Miss Eiza said...

den pakai garnier.campur2 plak tu dgn macam2 jenama..hehe...jerawat kurang parutnya ado T___T

atiqa aris said...

haa campor.takotnye,xrosak ke muke?

sherah said...

ntahler...aku x pkai produk apa pon...malas dan memang aku malas...hahaha...truk en..tpi aku just harapkan air wudhu jer..msa..nk sapu muka tu..selawat jgk...dan niat bagi bersih dan tenang bila org tgk....dan amalkan surh yusuf ayt 4 selalu...insyAllah...even muka kita x cntik or hensem..ada nur disitu...org tgk rasa tnang..dah x nmpk dah jerawat itu..hehe ^^

atiqa aris said...

shera:eh sy pon amalkan surah tu gak.hehe kita serupaa~

.diannorhayati. said...

heee. dian baru je start pakai safi. hihi :D

amoySOFEA said...

bio oil pun bleh utk kat muka . bagus utk scar n bleh licinkan kulit juga . byk function :) safi mmg terbaikk :)

atiqa aris said...

dian:selamat mencuba eh:)

atiqa aris said...

amoysofea:tp bio oil tu cm geli je pkai kat muke.haha

Nizam Ijam said...

jadi duta safi erk?hee

atiqa aris said...

ehh mne ade.huhu

widiea azira said...

leceh ar..nk pakai2 nih..bedak sejuk je bleh..:p

atiqa aris said...

da try.tp x jalan pon wak.huhu