Thursday, October 13, 2011

hobi baru

gudnite semuaaa.heho.oke sejak2 jadi bibik nih ade aje bnde nak di update.maklom laa dok uma ari2 tgok tb mau x berkembang otak gua.korang pnah tengok hantu x??

"=_= : erhh apehal minah nih x bagi salam ke ape tibe2 tnye penah tgok antu x?aku cekek baru tawu...


owh lupe2.oke arini aku nk share kat korang yg aku da jumpe da hobi baru.ce teka,ce teka?yesss!10 markah untok anda yg pakai baju kaler merah tu.haha sekarang hobi baru aku ialah melihat dan menonton cerita hantu.bukan hantu ehh.cerita hantu.sebot biar teranggg.hehe oke actually da lme kot aku suke kat cerita2 hantu nih cuma baru sekarang la aku berkesempatan nk tgok byk2 cerita hantu sempena cuti sem yg bole la dikatajkan panjang nih,.hehe nk tengok?jom2.meh dok sebelah meh.haha


chinese ghost story 2 >> xseram langsong kelaka adela sebab antu die terbang2 nampak tali lak tu.hehe


jangan pandang belakang congkak >> cm mengarot cencorot pon ade gak hantu minyak die bole je itam.haha btw da
           bpe kali ulang kot kat astro.bosan makk.huhu


al-hijab >> inii belom tengok.nak tengokkkk kot weekend nii.mcm best je.hee
senanye byk ag.tapi ni jela yg aku larat upload.kang upload banyak2 ade yg xbole tido kang.x pon x pasal2 sampai 2 ari nk siapkan 1 entri cetoet ni je..hehe ok la.ngantok.tdo dulu.babai.gudnite.jgn terbayang lak.basoh kaki tuu.amek wuduk pon afdalll.hehe chow cincau:))

6 comments:

Pendamba Mawar said...

cam best je

atiqa aris said...

bole la:)

Azura said...

x suke cite antoo.. takot -,-"

Khuzrin Kamarudin said...

Cerita hantu melayu ada pulak yang kelakar..? (-_-")

atiqa aris said...

azura:bes gile la,ag2 lau tgok2 sorang2 tau:)

atiqa aris said...

khuzrin kamarudin:cm sala ayat je?crita antu melayu ade pulak yg seram laa.baru betol:)