Thursday, October 20, 2011

i hate pencopet.

arini aku xde nak cakap ape.mood aku down bangat.aku cume nak cakap,

"waaa aku xsuke la orang amek barang aku tanpa ijin.ee yaa kalau pendatang tanpa ijin itu enggak pa2 lagi,tapi kalau ambilin barang org tanpa ijin.lu tuu memang carik pasal deh sama guwee!arrgggh tension!!!"


haa budus agustus asprejo de albukek!astagfirullahalazim sabar ika...da r bye........................."~_~

10 comments:

athirah said...

sabar ika sabar kalau kt sm1-52 ..
mesti dh terjerit-jerit sbb kalau kau sakit hati semua kena join sakit hati skali..jerit best!

atiqa aris said...

haha betol laaa.hee rindunyee:D

Woofer Storm said...

marah sngt nampak..hehe be cool ye^^

Cik Dolly said...

marahnyer yunk..kalo i..i pown hangen kuskus woooooo..ambl ta kasi tau



CiK DoLlY dAh fOlLoW Ur blOg
PlEasE fOlLoW My bLoG aT: http://cikdolly90.blogspot.com/

halila Ibrahim said...

pendatang tanpa izin pun .. kak tak like jugak .. hahaha .. tp mmg tak suka org main ambik je brg kita...

Zana Adieyza said...

siapa yg buat ika marah sangat ni?

sabar yer..

atiqa aris said...

woofer storm:xdela,acting je lebih tu.hehe

atiqa aris said...

cik dolly:yeah smela ngn i.....:(

atiqa aris said...

halila ibrahim:kan kan kan?sobsob

atiqa aris said...

sedang sabar:)