Friday, October 14, 2011

kenapa popuan x digalakkan maen rugby?

asalamualaikom ank2 mama...sehat semuanye?alamak.terlebih sudaa.haha ok,arini aku nk cakap rugby.mimpi ape tibe2 cakap pasal rugby x penah2,ala sekali sekala pengetahuan am x sala kot;)

korang twu x knape malaysia sangat x menggalakkan rakyat perempuan die maen rugby?oke here the reason.cekidout!^_^\/


1# memang patot pon popuan malaysia x digalakkan maen bendalah nih.sebab x tutop auratt.nampak x tu.nampak x.hahh punyela kontot seluar.korang ade nampak orang maen rugby pakai baju kurongg.kompom xde kan?haha so lu pikir la sendiri.



2# ganas gile kot game nihh.kalau mak mentua korang tengok pon bole lari tauu.haha tengokk samapai tgolek minah tu.ish tu kalau pregnant uh da terberanak tengah padang tu.hoho



3# badan bole tumboh muscle besa cm jantan.err maksod sy lelaki.kalau lelaki tough sedap siket pandang lau popuan tough x ke pelik??badan nicole david pon ag lawa tau.kot ye pon nk sukan maen la bola jaring ke bola baleng ke ehh.rugby ni x seswaiiii.tok kaum hawa.hehe



ok la arini asek golek2 atas katil je sbb da bosan tahap tapir nga nazak.so xde bende sangat la nk cerita kat korang.since aku sedang rapat ngn senior aku yg sangat aktif men rugby ni maka dpt la idea siket nak update belog arini.ea die laki eh!so die maen xpe,korang yg popuan uh jangan cuba2 lak tiru aksi ni di rumah.haha oke la nk chow.tata:)

6 comments:

carlos said...

tp kalau sekali skale dpt maen rugby pun best jugak! Tengt mase time skula dulu. Ade je tournament rugby kemaen semua btenggek dekat tangge ayam . Sorak sane! Tjerit tpekik tlolong! HAHA

ihsan nashi said...

teringin ke??? hahah

atiqa aris said...

carlos:twu tape an.excited gile semua org.haha

atiqa aris said...

ihsan nashi:teringin gak la.kdg2.haha

Miss Eiza said...

huhu..tp suke boy main ragby....machoo =p

atiqa aris said...

twu tape;.hehe