Wednesday, October 12, 2011

tik tok tik detak detik waktu.

hai semua.asalamualaaikoomm.:))
actually arini aku nk mintak pendapat korang aku tatau nk watpe cuti nih.x sampai seminggu dok uma aku rase cm mati kutu pon ade..aku rase waktu aku dibazirkan begitu saje.korang nk twu x sepanjang cuti nih aku rase an makan,tido,tengok tb,solat,kemas uma,bce Quran,bce majalah,online,golek2 kat katil da mcm antu bungkos xde arah tujuan.hmm .ape ag ekh..tu jela kot.kesian bukan?tu pon aku rase majalah Remaja ngn Dara.com kat uma aku da bape kali da aku katam..soo ape kite nk wat ye cuti nih supaya masa aku x dibuang merata2 begitu saje??nk keje parents x bagi,nk kuar mbr semua bz ngn boypreng memaseng..apela naseb.huargghhh.."-_-

ku pikir2,ku pikir2 lebih baek aku menyingkir..ku pikir2,ku pikir2 nananaaa ahaaa
bosan pulak arini ek?cm mengarot cencorot pon ade entry aku nih.oke la babai ibu-ibu bapak-bapak semua yg ada di sini sana sinun:) gudnite switdream jgn lupe bce doa tido dan basoh kaki.tata =)

10 comments:

amir aizat said...

belajar memasak jer, haha

Nyamuk Terbang said...

mai uumah NT meyh

Chachos Cheezy Wedges said...

sempat lg blaja memasak... hahaha!!

atiqa aris said...

amir aizat:cm xminat je.haha

atiqa aris said...

nyamok terbang:alamat?hehe

atiqa aris said...

chachos cheezy wedges:ahh ngapain smua suro gwe belaja masak.huu

kaizen said...

blaja masak, try resepi baru,buat kuih then pos kat sy... muhahahahaahah

atiqa aris said...

kaizen:mak aih lomah betol la den bab masak2 nih.huhu

athirah said...

samo deh saya bosan jugak..

atiqa aris said...

tiraa:kan2.turonla jb.hehe