Sunday, November 20, 2011

1st day yang terokk.

hai korang.nga wat gapo tuu?sehat?da makan?da amek painkiller?painkiller lak tibe-tibe.haha aku kat PTAR nih..bosan laaa.kelas takde.nak balek lagi bosan.kalau balek bole maen PSII ke maen tali skipping ke best gak.ni balek tatawu nak watpe pastu membuta je.terokkk doh hidop asek tido je.bole gile twu takk..*PTAR tawu ape?PTAR tuu panjang die Perpustakaan Tun Abdul Razak.


owh ye.nak tawu tak tadi kan aku pegi kelas naek cab tau.rm10 kot dari uma sewa aku sampai UiTM.aduh aduh aduh kopak duet aku tau.tu pon da cukop murah la bagi aku sebab bese pakcik-pakcik taxi ni cas rm12 tau.beselah dok ceruk kan.pandai-pandaila kau nak idop,pegi kelas semua.actually ade je bas kol 7 tadi.tapi aku yg xnak naek sebab malas nk pegi awal-awal.since kelas aku pon pukol 10.maka bole la aku beradu lebih lama siket.hehe agpon watpe la pegi awal kan.setakat dapat cuci mata tgok budak-budak baru yg lagi macho,kacak,bergaya.hoho x kuasa makkk "-_-

owh ye seterusnye,aku x makan dri pagi semalam tau.terer tak,terer tak?haha perot x lapar.tekak pon xde selera.entahla ye mintak-mintak datangla selera nak makan.den pon risau gak nih sobona ehh.kang ade masok sepital tak pasal-pasal.



jum dapatkan kat kodai kopi berhampiran!eh salah-salah kedai buku.eh tapi kat kedai runcit pon kadang-kadang ade.ahh mana-mana pon ade la.ape lagi beli jangan tak beli!hehe


owh ye lagi sekali,tadi kan aku beli majalah Solusi ngan air kotak,semua sekali rm11.20.air kotak rm1.50 je majalah tu yg mahal..mahal la jugak,dripada majalah Remaja,Dara.com bla bla bla bla.tapi aku x kesah pon sebab berbaloi dengan harga.banyak benda-benda berguna dlm tu.so,bole la baca time bosan-bosan lecturer x masok.hehe oke la bosan la online.tah kenapa hari ni semua yg aku buat bosan,maybe sebab aku memang dilahirkan sebagai sorang yg bosan kot.hahaha da la bye,nak baca Solusi ag baguih.:)

8 comments:

renjerkabloi said...

kesiannye :P kalau bosan lagi meh singgah blog renjer :P byk ikan besar2 hehe...

budak cantik jgn suke bosan :)

Suraya Aris said...

ko kat PTAR sempat menyempat je update blog eh. sengal. haha i love solusi. wah tetiba. baek2 study kat sne. jgn naik taxi lagi. cekik darah doh.

::Wardatul Shauqah:: said...

kesabaran k..hee ^^
n selamat berSOLUSI ...

atiqa aris said...

renjerkoboi:insyaAllah ye:)

atiqa aris said...

suraya aris:eleh tah2 kau pon sme.haha

atiqa aris said...

wardatul shauka:sedang kesabaran ni.hehe

Nur B Tapri said...

lohh.. ingatkan buat review artikel dr majalah solusi.. hikhik..

atiqa aris said...

hikhik mne de sehh.byk tuu kalau nk tules semua.