Thursday, November 3, 2011

char mee dan result sem 1:)

char mee?apekah?oke tu sejenis mi yg sangat sedap kuahnye ye kawan2.nak rase sile la pegi ke Hutan Bandar,JB kedai nbo bpe ekh?x ingat ah tapi nme kedai die athirah eatery.camtu kot eja die.haha pagi td kitorang sarapan bendalah ni sebab da mengidam sangat nak makan bendalah nih.da lame kot x makan.maklomla mse sekolah asal stay petang or jumaat je turon Hutan Bandar wajib mencekek bendalah nih.sodap x hengattt wa cakap lu.haha



 thx to da driver of da day:) die culik aku.patotnye die bawak aku balek,tp die puseng sampai ke perling,bukit indah,bla bla bla.naseb baek sempat sampai uma sebelom mak aku balek.kalau x mampuih den."-_-
*owh lupe tadi kan semua x mandi tau.cuci muke je tros kuar g makan.selebet tapi oke kan?baru cool.hahaha



muke x mandi plus cuak sebab org laen da sebok2 cakap pasal result aku bole merayap dengan penoh rilek x check result,tatau ape-ape,buat muke selamba badak je cam x bersalah.hoho


oke tapi sekarang da check:) em x terok dan x terer sangat.dapat dekan pon x jugak.cume aku bole cakap kat sini result aku ade A dan B.actually terok la sebab patotnye sem 1 la kene dapat tinggi2 an tp aku dapat alahai cetoet tet je.tunjok kat Datok Sahol pon die pandang sebelah mata je.haha tp ape pon alhamdulilah xde fail,xde repeat paper.syukor~ sem depan wa janji wa wat betol2 naa.oke daa~

2 comments:

starzieti said...

tahniah unt result sem 1 ! :D

atiqa aris said...

makaseh ye:)