Thursday, November 3, 2011

da 18 still x matang2 ag.

"umo da 18 tp perangai kau x ubah2.''ala jahatnye dorang ni cakap camtu kat aku..sentap mak tau.*ceh padahal x kesa sgt pon.wekkk.like i care?hahaha da sejak azali camni nak wat macam mane lagi..aku da try da berubah siket2 tp tah maybe dorang x pasan kot.ahh da most important is i have try my best to improve myself from day to day.wee=))


oke tukar topik.tadi aku g zoo johor.org kate zoo johor kotor,busuk dan sebagainye.ish mne ade sayangg.lu pegi dulu la baru judge.bersih kot zoo johor nih.and byk bnde da di upgrade dan direnovate sana sini.




 ok ni je yg bisa ditangkap tadi.maklomla kitorang ni x bpe rajen pose2 depan kamera ni.asal ade kenangan siket2 dah.thx afi,tikot and soraya coz melayan je aku nk g zoo.hehe yg tinggi lampai tu kesayangan beta so die wajib ade dlm setiap gamba.haha





selamat datang ke zoo johor.jempot masok cik.tengok pon boleh x beli tape.ceh xde kene mengene.haha 








oke rindunye aku kat binatang2 tuu.heyy yg dgn unta tu bukan binatang eh.tu manusia.how dare u!haha






haa so swit.soh aku g toilet rupe2 nye nak kuarkan kek.haha seng.thx tikot,afi,soraya.susah2 aja.:) 



balek rumah ibu pulak ajak makan kepci.erh pecah kot perott.makan seketul je yg laen sambong malam. 
erk mne x tembam la anak aris sekor nih...




oke times up.tu je idea nk update arini.semakin hari otak aku semakin xde idea nk update blog.nak stop xbes.nk buang sayang.hoho akan ku troskan menulis entri2 mengarot setiap hari supaya belog ni kekal aktif walaupon membosankan,mengarotkan dan mengerunkan adoi nye phun kan.haha da r chow cincau.tata:)

6 comments:

Suraya said...

ceh makan banyak. mana tak tembam. tengok cam aku. kurus dah. haha

shila shahila said...

whoaa. serius dah lama tak pergi zoo johor tau. last time tadika agaknya hihi :D

atiqa aris said...

suraya:sampai ati kauuuu ckp aku tembam.balek r cepat tgok da kurus blek tau.haha

atiqa aris said...

shila shahila:sila la dtg.best tau skang:)

cik nAdyYa ツ said...

sdapnyeeee ;D

atiqa aris said...

hehe tawu tape.