Friday, November 25, 2011

kuali hangos,rumah diserang asap

hari ni 1st time aku nak try-try masak ngan roommate aku.since housemate aku yang lagi dua tu balek,maka terpaksala kitorang masak sendiri.memang maen bedal jela dua-dua kan ketang ketung ketang ketung kat dapur.

aku ingat dalam rumah tu aku je tak reti masak,rupenye Sam roommate aku pon sama.memang naseb la dapat sebilik dua-dua tak reti masak.tapi disebabkan perot da krek kruk krek kruk,kitorang nekad nak masak jugak..lantak la ape nak jadi pon.rumah terbakar ke,kepala terbakar ke,niat mesti diteruskan!yeah2!hehe

tapi..tapi..tapi..sedang kitorang bz bergosip sambil potong kobis segala....tiba-tiba rumah jadi penoh ngan asap....tak sangka belom sempat masok pape kuali kitorang da jadi macam nihh..haishh

kesian kan??haha

tu laa.laen kali ibu masak kat dapur tengok-tengok siket.kan da jadi camni.padan muke aku.naseb baek ade kuali lagi satu tau.kalau tak makan biskotla kitorang malam ni.hehe tapi tak kesa sangat pon sebab KFC dekat.agak-agak da putus asa nak masak tu makan kepci pon bolee.oke la abes untok entri mgarot arini.babai!

15 comments:

Suraya Aris said...

mengarot dowhhh. haha :D
anyway good try :P

athirah said...

lawak la kau ika..
lain kali suruh ifa dtg rumah tolong masakkan..
tak pun g la cri kat internet cara2 memasak

atiqa aris said...

suraya aris:eleh kau.haha tp dpt gak tau msk kobis ngn telur.hehe

atiqa aris said...

athirah:ala nk bkak u-tube lambat la sini.hehe

Jones said...

meh nk ajar..chef wan tu abang angkt sy tau..huahua

Yatie Awang said...

hahahha...api kuat sangat tu..

TwIstiEs*meSti Mau* said...

comel nyer anak pak aris kita niii...

jom,,kita khawen...huk3

Woofer Storm said...

takpe,janji berani mencuba..itu lagi baik dari langsung tak buat.

teruskan belajar ya,senang nanti bila dah kawin..heheee

era kecik said...

ahhaha.. kelakarlah.. hihihi

atiqa aris said...

jones:ekh yek2 je die nihh.

yatie awang:eh?yeke?kitorang x reti nk adjust api.haha

atiqa aris said...

twisties:.............


woofer storm:betol2.sy sokong!:D

atiqa aris said...

era kechik:hehe swit moment eva:)

ahsfantasy24 said...

Hehe,
takpe2 goood try :)
jangan serik untuk mencuba..

Eh?
1. Tolong buang semua janji?
2. Nasihat untuk aku?

wan nurul hezrina said...

takper takper..sib belum terbakar umah=)teruskan menuntut ilmu..sbb pompuan mmg kena g dapor=)

atiqa aris said...

betol la.huhu malunye.