Friday, November 18, 2011

menghadapi isnen dengan warna puteh

haa macam mane la nak bangon pagi-pagi buta ari isnen nanti ekhh.aku da la dari setat cuti sem aritu asek "berdengkorr" je. bahagia siot hidop.macam anak raja rasenye dapat bersenang-lenang selama sebulan lebih kat rumah.fuhh nikmat tuuu.tapi...ku sangka kan panas hingga ke petang,rupenye petir dentam-dentum di tengah hari.OMAIGOD!pejam celik,pejam celik cuti tinggal lagi sehari je??

"arghh tidakk!barang x kemas lagi.ish sumpah aku tak ready lagi nak ngadap sem 2 yang serba baru..macam mane lah nak dok kat uma baru nanti,roommate yang kebanyakannya baru,kelas baru,classmate baru..pegi,balek kelas naek bas..aduhh mesti mencabar hari-hari aku nantii...ya Allah kuatkan lah aku dri segi mental dan fizikal untok sem 2 nantii..."




sedang aku menggodeh-godeh video kat youtube,terjumpalah satu video Heliza yg mata bulat comel-loteh tuu.dalam vdeo nih die cakap pasal macam mane kite nak menghadapi hari Isnen ngan kaler puteh,pastu die nasihatkan kite supaya tido awal supaya esok pagi kite x lesu n bla bla bla laa.bagos video nih untok orang yg malas macam aku.sila la skodeng sama.cun woo die,sopan santun,tutop aurat dan ape yg die sampaikan pon berguna tok kite semuaa.tak rugi korang tengok video nih tau.

oke la.itu saja arini.semoga kite sama-sama dapat manfaat dari video di atas ni ye.bye-bye asalamualaikom.:) hepy start sem baru untuk semua insan bergelar student:D

12 comments:

Pendamba Mawar said...

helija hehe...mata bulat

atiqa aris said...

tergoda x,tergoda x?haha

starzieti said...

comelnyeee heliza. :)

atiqa aris said...

tawu tape:))

Yatie Awang said...

betul tu, kena bangun dengan semangat baru, untuk hadapu sem baru...go go go....

Jones said...

monday blues~

atiqa aris said...

yatie awaang:twu tape.hehe:)

atiqa aris said...

jones:monday white la.

Woofer Storm said...

heliza helmi memang comel..hehee


*hari isnin malas nak pergi kerja..hehee

~ayusleeping~ said...

comey la heliza.. ;)

atiqa aris said...

woofer storm:asal semua ckp psl eliza comel ni?haha org nk ckp psl laen.

atiqa aris said...

ayusleeping:ye tawu2.haha