Friday, November 11, 2011

umo 10-13 taon pon da pandai..ish ish ish.

tadi aku bace New Straits Times,dan aku macam tertarik kat satu cerita nih pasal "Raped by Kids" tajok die macam common kan??macam..."ek eleh besela kes rogol kat Malaysia nih,ape nak kecoh2..".

tapi kali nih laen siket kes die,cerita nih pasal budak umor 7 tahun dirogol oleh empat orang budak kecik berumor antara 10-13 tahun.bukan satu,bukan dua,tapi EMPAT ye kawan2.sedih gile kot kalau korang bce crita die.yela budak kecik kan ape je die boleh lawan,popuan lak tuu.kalau lawan elak kene lagi terok je ngan budak2 durhaka tuh.menurot NST,budak popuan nih diajak oleh 4 ekor budak tu ke oil palm,masa die tengah maen sorang2 kat playground.cara budak2 nih memang hebat lah sebab bfore die rogol dak tu,sala sorang dari mereka tu tunjok video porno kat budak popuan tu then cakap,"kejap lagi kite nak maen game nih".cis biadabun kann?memang budak popuan tu ikot jela sebab die bukan paham pon maksod dak laki tuu.dan jeng jeng jeng..korang pikr la sendiri ape jadi lepas tu...:'(



 aku macam pelik gile macam mane la omak die boleh bior anak popuan die yang baru berumor 7 taon tu maen sorang2 kat playground,die tatau ke sekarang nih kes rogol tu da menjadi-jadi?die x bace paper kah?atau die memang x pernah tengok berita kah?atau apekah?haiyaa.ape pon x bole...



tapi nak salakan mak die pon x bole jugak.parents kepada budak2 laki tu pon patot disalakan gak.patotnye dorang kene pantau ape yang ade dalam fon anak2 beliau.dorang pon kne twu kat mane anak2 diorang berada pada setiap masa.ape anak-anak diorang buat kat luar sinun.jangan maen lepas je anak-anak tu pergi sana sini,buat ape yg diorang suke.x kesala lelaki pon.dunia sekarang ni macam2 bole jadi.lelaki pon bole jadi mangsa.aiseh nak cakap lebih2 x berani.maklom la aku ni anak dara lagi.anak pon tade.oke la gudnite.nak tengok Megalawak.daa~

10 comments:

Miss Eiza said...

sedih betul ngan perangai bebudak nii

atiqa aris said...

tu la an padahal kecik ag.

cik Kartun said...

hurmm menakutkan la atitude dak2 skung nie :(

kim heeruul said...

ini cerita betul ke.?
sampai mcm tu sekali dia pedaya bdk tersebut

starzieti said...

kesian budak tuh. :(

Woofer Storm said...

sekrang ni mcm2 benda boleh berlaku,benda tu tak leh hairan dah..ermmm pelik3

atiqa aris said...

cik kartun:twu tape.terlebih matang kot.

atiqa aris said...

kim heeruul:ye cerite betol;)

atiqa aris said...

starzie:kann samapi fobia kot die.

atiqa aris said...

woofer storm:yeah kadang2 di luar pikiran kite pon ade.