Thursday, January 13, 2011

PERMOHONAN KEMASUKAN KE IPTA LEPASAN SPM / SETARAF SESI AKADEMIK 2011/2012 :lepasan spm./setaraf(fasa 2)

haa akhirnya selesai jugak urusan aku ngn bndalah upu nii.peneng kepala setelah beberapa hari mencuba akhirnya dapat jugak menembuskan diri sehingga selesai mengisi page last.part paleng lega bila bole tekan 'sah dan hantar'.haha walaupon x kompem ag aku dapat ke tak yg aku apply tu,at least aku da cuba kan?oke skang cuma kene tunggu jela result SPM kuar dan kita tengok sape yg kene!kalau aku x kene kat mne2 u nk wat camne ea?ohh nampaknye terpaksa lah jadi suriruma sepenoh masa atau keje kat stesen minyak je kot,or amek sijil kemahiran kat Akademi Bina Malaysia mcm exbf aku tu pon oke jugak.huhu bole la tu dari dok uma goyang kaki kan?oke kepala ku da pusing2,bantal pon da menggoda2 jiwa.ea ape melalot nih.da r nk tido.gudnite:)

ya Allah bagila budak tunjang nih peluang menggenggam segulung ijazah dalam masa 3-4 tahun ag.insyaAllah:)


p/s:korang yang nk isi borang upu tapi tatau nk search tu tekan je SINI.oke?semoga impian kita sama2 tercapai.ameen:)