Thursday, January 20, 2011

korang ade beran nk angkat mayat??

tadi aku ngan kakak2 aku dan 'bakal' abg ipar aku pegi tengok movie.kat mane lagi kalau x di City Square ye dak??da tu je dekat ngan uma.huu ok td an kitorang tengok citer "Khurafat". memang dari semalam punye semalam ag da ngidam nk tengok cerita nih.maklum saje la kalau da musim movie hantu kuar tuu semua hantu nk dtg tengok mcm mane hantu tu berlakon.ea bukan maksod sy semua orang.hehe nk sangat jumpe hantu.kuar betol2 baru tawu.huhu

hah kau.tengok jangan x tengok.da la malam.baru pas accident lak tu.da r yang accident tu van mayat.so,nk pergi mintak  tolong ngan mayat2 tu sekali dia bawak.tragis dan seram gile wa cakap luu.  


ea2 panjangnye rambut dia kan?curik sikit bole tak?haha hantu ni ade dalam cite ni tadi.tp x clear sangat coz gelap.naseb baek ade google bole tenung puas2.nk bawak masok mimpi pon bole je.hehe 



okeh sekian terima kasih kat tuan pengarah sebab buat aku terkejot2 dalam wayang tadi.best cerita nih.moral from this movie,"kalau orang da x sudi tu terima je seadanya,toksah nak anta jin segala,kang roh x aman bila mati nanti padan muke."