Friday, January 21, 2011

ni semua jerawat punye pasal "-,-

firstly,aku nak mengumumkan arini merupakan ari Jumaat.*macam  la korang tatawu kan?haha.oke sebenanye arini merupakan hari "encik beliau" dilahirkan.aku memang plan nak jumpa beliau esok tau.tapi malangnye,ketumbuhan jerawat kat pipi agak kritikal da menghalang plan kami esok.so x dapat la jumpe,sobsob.ea jap lupe plak nk wish.


SELAMAT ARI PERANAKAN FAREL! MAY GOD BLESS U! SORI UR GIFT CANNOT BE GIVEN  TOMORROW.MAYBE NEXT WEEK KOT.NOT SURE LA.AHH JUST LET IT FLOW BY SITUATION JELA OKEE:DD

muka dia bersih je nyah,x macam aku,dulu je muka bersih sekarang da macam kulit durian.haha sorila ea x dpt jumpe kau esok.jerawat2 ni membuatkan konfident level aku jatuh tergolek2 la.hehe nanti aku pakai fresh n white,da ilang semua jerawat baru jumpe ea.haha

ea kenapa special sangat dia nih.smpai bole ade gamba dia dalam entry aku??oke aku kenal beliau since  form3 ujong2 taon mcm tu laa n aku rase dia agak penting la sebagai selaku motivator peribadi aku selama nih.dia nih cuma manusia biasa je.nothing special about him.serious.aku rase takde pompuan suka kat dia tau.sebab dia punye mulot mak aih laser di tahap gaban.kadang2 beta turot saket hati dengan ayat dia tau.rasa nk bagi penampor je sekali dua.tapi x baek la.anak orang tuu.kalau teddy bear kau nk sepak terajang    tu tape gak.huhu satu bnde yg aku menyampah ngan dia an,lately ni dia suke panggil aku adek.padahal beza 2 taon je.geli.menyampah.x suke.macam mne tah aku bole tahan layan otak dia selama nih.grr.




farel,rubic cube yg kau bagi aku ni da burok la.da r ade kaler yg da nk ilang.pastu  mcm nk tercabot pulak.aku nk   maen betol2 pon xde mood tau.err senanye bukan xde mood,memang x reti pon senanye.kalau satu kaler je aku reti.ahaha ok la tu dari tatau maen langsong an;)

mcm biasa,di sebalik keburukan ade jugak kebaikan dia..x baekla asek tengok keburukan org je an.sekali sekala carila kebaikan dia pulak.huhu ok macam dia nih dia suke advice aku macam2.*even kadang2 dia pon lebih kurang je hehe.aku suke sebab bagi aku idop cm kosong tanpe motivasi.ag satu,dia penah bagi aku bnde yg dia paling suke .ok bnde tu cume rubic cube yg da berlapok n tunggu masa je nk hancur.dia soh wat tapi aku mana la reti..so aku simpan je dengan rapi dalam laci tu wat pekasam hehe.baru2 nih dia ade tolong aku isi borang upu online.dia xplain satu2 pasal2 bendalah yg aku xphm.aku ni da r slow2 siket,kesian seh.huhu thx la ea layan aku smpai kol 3 pagi.hehe


ok da r penat cite pnjang2.xde org bace pon.haha senanye ni adiah dari aku untok dia sebab dia suro aku komen pasal diri dia yg egoistik tuu.tu je,xde kene mengena ngan yg idop atau yg da masuk kubur pon k.oke gudnite swit dream sumer.selamat tido.daa~