Tuesday, February 22, 2011

berat otak memikirkan masa depan.

halo korang (cakap cam xde perasaan).lately nih mana2 aku pergi orang sebok cakap pasal masok u la,result SPM la,dan macam2 laa lagii la.yang aku pulak da syok sangat kerja sampai aku lupe pulak nak amek tawu pasal bendalah tu semua.memang aku da apply u ngan matrik awal2 ag.tapi masalahnye sekarang aku tengah pikir macam mane kalau xde satu u pon nak kat aku??macam mane kalau result SPM aku dapat cabok2 je??huhu ish betol la cakap ayah aku,pape hal pon kite kene ade plan A ngan plan B.kalau plan A x jalan,still ade plan B..fuhh kecot perot seh bile pikir balek pasal bendalah2 nihh..takot,cuak,resah,gelisah da bercampur baur dalam otak aku nih nyah ooiii..*sori ayat cam taik .haha   



serius aku x ready nk ngadap situation macam nih.ya Allah tolong la bagi aku kekuatan mental,fizikal emosi,rohani kat hamba mu nih ya Allahhh!!!aduh2 bole ke budak x matang mcm aku dudok dlm kelompok org2 macam nihh....ee risau risau risau!


owh ade satu ag masalah yang tengah maen pusing2 dalam kepale otak aku nih.,,jap2 nak tanye dulu.korang yg seangkatan dengan aku tu yg tengah kerja tuu..nak kerja sampai bile ni ekh?akak aku da nak berhenti sehh sebab dia nak sambung sem baru da bulan depan.so,tinggal la aku sorang2 kerja kat Kotaraya yg indah lagi hebat tuuuuuuuuu.sobsob.aku pon tatau la bole hidop ke tak kalau dia takde.mesti sedihh.yela kitorang selalu sarapan,tahan taxi semua sama2 tauuu.huu kalau aku stay keje kat situ,mesti bosan sebab dia da bla.nak nanges pulok rase nye.nak bhenti saing dia ke lambat siket ekh..hmm.peneng peneng peneng.esok gua cuti sehh.besnye2.nk kuar,tapi my mom semput so x jadi la.nak tolong beliau kemas uma,sapu uma,basoh baju,sidai baju,masak,,,masak??haha gila kau.mana aku reti.masak telur ke megi bole la.haa penat pulak membebel.maklumlah da setaon x update belog nih.hehe da la i think i need some rest lahh.huh korang pon take time to rilex ok?sayang korang yg sudi bace blog huduh ni.hee ok la jangan lupe bace doa tido tau. bye2,gudnite:)