Monday, March 14, 2011

kena mara dengan ibuuu:(

korang korang.nak tawu x.semalam an aku rasa macam dihempap batu bata besar je atas kepala aku tauu.mana tak nye aku baru je abes keje,masok2 kereta,ibu teros mara2 aku dengan nada yang agak tinggi.sentap mak.da la penat,kena mara pulak.hahaha ea asal gelak nih?sukati aku la.haha korang nak tawu x mak aku mara aku sebab ape.sebab dia nmpak aku dating ke?or sebab aku pancitkan tayar Myvi beliau kah?atau apakah?jeng jeng jeng.....


SEMUA SALAA!! mak aku mara aku sebab dia nampak aku tonggak mineral botol besar sambil jalan keluar pintu Kotaraya tuu. tu je. bukan sala besar pon kan??tapi dia punye marah pergh macam aku bunoh orang je "-,-.haha aku pon tatau la nk wat muke sedih ke ape time ibu mara aku semalam.kang aku gelak kang,free2 je kena ketok ngan mak aku.huhu ibu cakap,"kau nih anak dara ape tonggak2 air macam tu!ee buroh kontrak pon x macam tu la!" haha yela bubu.sori ea pasni kite minom mineral,kite tuang kat cawan dulu ea.hehe pape je la ibu nih..suka buat aku tergelak2 bahak.ish tengok!kesian kan beliau dapat anak macam aku?dia mara pon aku wat maen2 je.hee naseb comel. ibu ibu engkau lah ratu hati kuuu~ lalala da la tu je entri kali nih.nak ape ag?tido r jom.da lewat nih.kang esok kene baling air pulak x bangon semayang suboh.hehe oke nite koranggggg.ilebiu u labi2.*huh,kau ingat kau artis?abaikanje dia nih.bye2 semua^,^\/

pesanan penaja:nk minom dudok baik2 kat tepi jalan ea.kang nanti korang pulak kene mara ngn mak korang.hehehehe