Wednesday, March 16, 2011

senyum tu kan sedekah:)



aku kan jalan2 pergi mana2 even dengan orang india ke cina ke orang muda ke tua ke budak kecik ke aku sengeh je memanjang.even dekat ostel pon,aku ingat ag masa aku form 1,nk orientasi nih,aku ketok pintu bilek akak senior tu,then kawan dia cakap,"owh ni budak suke senyom tuu.haha''.x kisah la orang nak cakap aku gile ke ape.da memang aku macam tu.nk wat camne an.hehe tapi aku x suka gila kalau aku senyum,orang tarik muke or jeling aku ngan mata dia yg agak 'menawan' tu.huh apaan sih ini orang?kok senyum dibalas jelingan?x kesah la.maybe dia takot aku amek boypren dia kot.or maybe dalam mulot dia ade emas kot,so susa la siket nk senyom an.eleh piraa.mak nyah yg cun2 pon,aku senyum kat dorang,dorang senyum balek tau.x sombong pon macam kau yg x berapa cun tu.ceh,siot je mulot kau ea.sepak nk?haha alaa esok keje la.malasnye nk bangon pagi.huu makin lama makin xde mood pulak nk pergi keje.tp kalau x kerja,ag bosan dok uma sorang2 an?aku tengok dinding,dinding tengok aku.ish boleh mati kebosanan tuuu.better kerja dulu puas2.bulan 6 ke bulan 7 baru quit.oke?deal.asal aku cerita bendalah ni kat korang ah?cam x perlu je?haha oke la chow cendol.nite kawan2,mimpi indahh:)