Saturday, April 2, 2011

sape suke baulu angkat tangan!

halo halo kopi dan neslo korang!hari ini den nak membebel pasal bauu lu??ee bacin arh!shooh2.pergi main jauh2 sana.haha ea sala2 bukan bau tu.tapi seketul makanan yg dipanggil baulu.



ni hahhh.bendalah nihh.adoyai baulu pon x kenal.anak orang banda betol.cehh;D


 korang suke makan baulu?suke?bagus.give me five.kita serupaa:D aku bukan setakat suka je,tp da macam addict pon ade ngan bendalah nih.since kerja kedai kasut nih boleh dikatakan tiap2 kali rehat tengahari aku mencekek bendalah ni.murah je singget dapat la 5,6 ketul *actually aku x penah kira pon dalam tu ade bape,aku men bedal je.hehe "-,-.gemok gedempol jugakla baulu yg mak cik tu buat..da la sedap,murah,simple dan enak dimakan begitu sajaa~~ ramai jugak la orang sound aku,"x abes2 ngn baulu.nasi2 xde ke?"ewah2 kau ingat aku ni waiter Persada nak suro bawak kan kau nasi segala.cis. dan lagi satu ade brader ni selalu sound camni,"kau hari2 mkn baulu,nk kene potong kaki ke ape?" oke yg pasal potong kaki tu aku setuju 80%..sesungguhnye baulu sangat tinggi kandungan gula nye ye kawan2.so,jangan la contohi aku yg kepala batu nih.hehe ehh tapi aku minom mineral 1 botol besar sehari ea.kira tu macam cuci balek la kandungan gula dalam badan aku ye dakk?ala da tu je makanan paling cepat ditelan.aku rehat da la setengah jam je.nak semayang,belit2 tudong da bpe minit.nak makan nasi campur?memang x sempat la an.so apa lagi,semestinya baulu coklat menjadi pilihan!yeay!tu je la satu-satunya makanan yg paling sedap di alam semesta dan boleh dimakan sambil jalan,..oopps kantoi makan sambil jalan.huhu ala mak nk cepat la nyahh.x baek tau cakap aku xde adab T_T.huhu xnak kawan.*macam kau care kan?haha.da la nk tido bye2 gudnite;)