Tuesday, May 17, 2011

uitm mane la ade locengg..

aku kan cam rilek je nak pegi sabtu nih tau.sebab dulu2 masa fom 1,fom 2 aku penah dok ostel.so, aku ingat an sama je la sebijik sebadak macam kat ostel dulu.nak makan ade loceng,nk solat ade loceng,nak pegi kelas ade loceng.mandi ngan buang air je la xde loceng.heee rupenye tadi aku dok basoh ayam kat dapor ngan anga aku.........

anga:kau nanti kat sana kene pandai2 bajet masa ika..

aku:ye,baekla.jangan risau aku kan pnah dok ostel dulu..(ade nada blagak kot kat situu.hehehe)

anga:kau ingat same ke?nnti dok sana semua kau benda kene wat sendiri.basoh bju sendiri,bangon pagi sendiri..

aku:ala xde hal la.loceng kan ade.(ckp ngan penoh yakin je an.)

anga:loceng kauu!kau ingat ni berek askar ke?kat uitm mane ade loceng dol!

aku:haha yeke?owh ingat kan sama je cam kat ostel dulu.haha(wat muke blur..lol.kn da malu.)

ayoyo matila appa camnih..aku da la wat ni lambat,wat tu lambat.kalau bab2 sharp ikot time nih mmg aku fail kot.huhu tapela2..den tory la nihh.."Malaysia bole,aku pon boleh!"yeay.*ok.sila tepok tangan atas semangat poyo aku nih.haha da la nk tido awal.nk belaja bangon awal subo2 esok...huu babai semuaaaa.ilebiu.<3