Thursday, July 21, 2011

bile bilek aku jadi tempat fotoshoot...;)

halo ladies and gentleman,actuaaly bendalah ni sepatotnye di post pd 18 Julai aritu,tp disebabkan kesalahan teknikal terpaksala beta menundakan entri ni nih pd hari ni;)

oke aritu uma aku jd location paleng last sekali coz dorang nak tumpang solat jap kat bilek aku.tp sementara tggu turn sorang2 semayang tu dpt pulak idea nk snap gamba kawan aku yg sedang tdudok cantek kat tepi dinding.dan mbr aku ag sorang pulak muncol degan mcm2 idea konon cm shoot kat studio la.pdhal kat dinding bilek aku je.haha







model yg spoting abes.haha oke ni nme die afiii sape2 minat nk amek die as your part time model?sila roger2 je k.jgn segan2.ceh promot die pulak.xpasal2.haha



last but not least,credit to photographer soraya :) yg full of talent dan semangat sepanjang photoshoot berjalan.photoshoot sangat.err ayat poyo gile kan mcm mintak pelempang je..lempang la kalau berani.ceh haha oke da tu je.bye2:)