Sunday, July 24, 2011

setelah seminggu UiTM mid-term break.

hye korang!eh sala2,hye tu barat punye ,kite Islam,so assalamualaikom korang.hehe actually itew an baru sampai kat UiTM Kole Pilah semalam,tepat pukol 10.30 malam,lambat kan,,ish ish ish shian itew tau,tu la awak xnak teman.

izinkan beta muntah jap,BLUWEKKKK!haha lol.

errhhh perlu kau nak cakap camtu.ee lempang nak?haha oke tu aku saje2 je nganjing budak2 skang yg suke sangat eja words bm camtu .adek2 jgn tiru tauu.geli mat.lagi2 yg da besa tu haa.tu tu yang umo da nak masok 20 tu pon jgn tiru ehh.gedik tol da besa2 msj camtu.nampak bebenor serabai nye.haha sila la ade rase bahasa jiwa bangsa siket eh,toksahla eja ngarot2 camtu,bukan comel pon...;) *eh senanye aku nak cite psl bnde laen laa,ee ape nihh! ke laot,ke laot,ke laot.haha




oke kembali ke topik asal,sempena naek cuti nih,sempena da nak masok bulan Ramadhan al-Mubarak ni jugak..aku nk pasang niat baru iaitu,...alamakk...iaitu???mcm pelik je,mcm skema pulok ekh?ala tapela2.da xde words laen.desperate nih.haha iaitu aku datang UiTM nih,aku nk blaja je.blaja dan blaja sahaje eh.no boypren no berangan2.biasa dia nih baru abes SPM da gatal nak bercintan-cintun.ee cepuk kang.ya Allah kau lindungila hati,pandangan ngn iman aku sepanjang berada kat UiTM nihh.semoga segala urusan aku kat sini berjalan lancar dan diredhai Mu.ameenn:)



k la tu je entri arini.nak study Biology nih,sok wa de test ni derr.ceh haha oke macam bese,doakan aku ye rakan2.hope sgt kitorang dapat jawab ngn tenang esok.fuhh oke la babai,wa chow dulu bebeh.eaaaaa lupe pulak,assalamualaikom:)))