Thursday, August 18, 2011

final exam vs raya !

assalamualaikom korang.oke diam x diam da nk masok minggu ke 3 da kite pose kan?cepat je.hmm maybe life yg agak bz dari hari ke hari mbuatkan kite x pasan mase sedang berlari pecot 100m jaoh ke depan meninggalkan kite yg maseh di takok yg sama.

*perghh ayat kau macam curik dari buku contoh karangan je kan?hehe sudah2 kembali ke jalan yg benar.ea sala2 kite kembali ke topik yg sebenar;)

oke ag seminggu lebih macam tu la,semua student UiTM akan balek ke tanah tumpahnye darah maseng2.yeay2!x sabor nak balek jb.x sabor nak rase sambal goreng ibuku tercinte,x sabor nak buke pose kat uma,x sabo nak pelok ayahanda aku yg tersangat limited edition la nak jumpe ngn beliau.wee.tapi tapi tapi sedarkah anda semakin dekat nak raya,semakin dekat jugakla tarikh final exam untok sem nih akan berlangsong.pas naek raye,2 minggu selepasnye da final exam.fuhh cuak cuak cuak.tibe2 aku rase feeling excited nak raya tu berkurang dan feeling nervous nak ngadap paper final pulak bertambah ngn drastiknye.huu oke la aku rase macam bantal katil selimot semua da menggoda-goda aku.so ape lagi,time to sleep!!gudnite n sleep well kawan2!!:)))