Wednesday, October 12, 2011

Contest DANIEL ADIE : SISPA


jeng jeng!jai korang asalamualaikom.:) arini sy nk join contest dri encik Daniel Adie.Adi?tu nme die ke?aku rase la.cm nama adi sixth sense la pulak.mke pon ade siket.adek die kot..da lme gile kot x join contest maklom la u life getting hard like prime minister.heho oke encik Daniel nah gamba ni eh.trime la seadanye~ kuikui.




cogan kata drpd sy ialah,eh silap2 slogan dri sy:'Terkadang, senyuman palsu terukir apabila saya nak mencekek,tapi si papa razi a.k.a photographer ni madang snap gambo jo kojo eh.tak kuasa mak tau.'


btw,aku nak tag bendalah ni kat aizat dan tiraa.lau rajen korang join la ekh?ekh?ekh?oke la nk tido.gudnite:) jum la join ramai2 baru meriah.heho

tik tok tik detak detik waktu.

hai semua.asalamualaaikoomm.:))
actually arini aku nk mintak pendapat korang aku tatau nk watpe cuti nih.x sampai seminggu dok uma aku rase cm mati kutu pon ade..aku rase waktu aku dibazirkan begitu saje.korang nk twu x sepanjang cuti nih aku rase an makan,tido,tengok tb,solat,kemas uma,bce Quran,bce majalah,online,golek2 kat katil da mcm antu bungkos xde arah tujuan.hmm .ape ag ekh..tu jela kot.kesian bukan?tu pon aku rase majalah Remaja ngn Dara.com kat uma aku da bape kali da aku katam..soo ape kite nk wat ye cuti nih supaya masa aku x dibuang merata2 begitu saje??nk keje parents x bagi,nk kuar mbr semua bz ngn boypreng memaseng..apela naseb.huargghhh.."-_-

ku pikir2,ku pikir2 lebih baek aku menyingkir..ku pikir2,ku pikir2 nananaaa ahaaa
bosan pulak arini ek?cm mengarot cencorot pon ade entry aku nih.oke la babai ibu-ibu bapak-bapak semua yg ada di sini sana sinun:) gudnite switdream jgn lupe bce doa tido dan basoh kaki.tata =)