Sunday, October 16, 2011

jangan hipokrit menutup aurat.

oke asalamualaikom arini nak cakap pasal topik panas lagi.korang penah x dengar cerita pasal perempuan bertudong,luaran nye cukop sempurna tutup rapi semua dri ujong rambot sampai ke hujong kaki,tapi bile dengan boypreng,macam2 gambar peribadi xcukop kain di share mentah2 je ngan encik boypreng.lol.apaan sih lu gambar2 'mahal' camtu senang2 bg kat boypreng..


aku x cakap la aku perfect cume aku rasa kalau kite da bertudong dri kecik samapi ke besau tu mcm alhamdulillah la kan,tp bile ngn boypreng senang2 kite abaikan je pasal aurat2 nih.aku rase mcm membazir je weh kau da jage aurat kau tu punye lama,last2 senang2 je kau bagi boypreng kau tengok itu dan ini.ish mahal tu wehh.nampak benor hipokritnye.."-_-

hai name kite heliza,mata kite bulat.awak jeles ke.jeles laa.xkuasa mak nk layan ekau la jah ooi.haha
aku suke tengok heliza nih.sentiasa tutop aurat n cantek sentiasa.bak kata org jawa simple but nice la die nii.ni la idola gua sepanjang zaman.hehe oke da.tu je arini. tata nak lipat baju.meh r tolong;)