Tuesday, October 18, 2011

attention for girlsss~

ooopss tergedik la pulok.hehe asalamualaikom adek2 akak?sehat semua?bagoss.alhamdulillah syukorr:) *sorila aku ngan org x kenal memang semua org aku pggil adek.haha dah2 serius2.kembali kpd topik asal.korang-korang yg muke bersih xde sebarang scar,kesan jerawat atau jeragat kat muka tu.korang pakai ape ah?share kat cheq maii.sy ade masalah siket la awak2 sekalian.sy punye kesan jerawat nih xnak ilang la.da la position die betol2 kat tengah antara dua mata comel aku.ish nak cover pon susa tau.actually xdela nampak sangat,tp cm x best la kann.

psst2!korang nak twu x.aku suke tengok popuan berkulit cantek tau.x kesah la itam manis ke,sawo matang ke,kuning langsat ke,kelabu taik itik ke..even xbape cun,at least dorang pandai jaga anugerah yg Tuhan da bagi kat dorang.bagos kan?so,kalau bole aku nk contohila mcm mereka2 nih:)


tadaa!since aku form 5 kott ni je la yg aku pakai.mcm ade kurang kan kat gamba uh?memey la sebab mak cik xpakai serum ngan scrub die.kenapa xpakai?err..sebab macam xpenting je.bole gitu.sukati aku je kann.hehe i need your suggestion la kwn2,popuan la especially.sebab popuan rajen jaga muke.laki??herg yg rajin jaga muke bole dikira la ngn jari.sebab tu muke laki cepat bminyakk kan?hehe oke jumla share ngn gua ehh.oke bye korang. tc tata,ade keje siket dri ngokap gua.daa~ asalamualaikom:)