Thursday, November 3, 2011

char mee dan result sem 1:)

char mee?apekah?oke tu sejenis mi yg sangat sedap kuahnye ye kawan2.nak rase sile la pegi ke Hutan Bandar,JB kedai nbo bpe ekh?x ingat ah tapi nme kedai die athirah eatery.camtu kot eja die.haha pagi td kitorang sarapan bendalah ni sebab da mengidam sangat nak makan bendalah nih.da lame kot x makan.maklomla mse sekolah asal stay petang or jumaat je turon Hutan Bandar wajib mencekek bendalah nih.sodap x hengattt wa cakap lu.haha



 thx to da driver of da day:) die culik aku.patotnye die bawak aku balek,tp die puseng sampai ke perling,bukit indah,bla bla bla.naseb baek sempat sampai uma sebelom mak aku balek.kalau x mampuih den."-_-
*owh lupe tadi kan semua x mandi tau.cuci muke je tros kuar g makan.selebet tapi oke kan?baru cool.hahaha



muke x mandi plus cuak sebab org laen da sebok2 cakap pasal result aku bole merayap dengan penoh rilek x check result,tatau ape-ape,buat muke selamba badak je cam x bersalah.hoho


oke tapi sekarang da check:) em x terok dan x terer sangat.dapat dekan pon x jugak.cume aku bole cakap kat sini result aku ade A dan B.actually terok la sebab patotnye sem 1 la kene dapat tinggi2 an tp aku dapat alahai cetoet tet je.tunjok kat Datok Sahol pon die pandang sebelah mata je.haha tp ape pon alhamdulilah xde fail,xde repeat paper.syukor~ sem depan wa janji wa wat betol2 naa.oke daa~

da 18 still x matang2 ag.

"umo da 18 tp perangai kau x ubah2.''ala jahatnye dorang ni cakap camtu kat aku..sentap mak tau.*ceh padahal x kesa sgt pon.wekkk.like i care?hahaha da sejak azali camni nak wat macam mane lagi..aku da try da berubah siket2 tp tah maybe dorang x pasan kot.ahh da most important is i have try my best to improve myself from day to day.wee=))


oke tukar topik.tadi aku g zoo johor.org kate zoo johor kotor,busuk dan sebagainye.ish mne ade sayangg.lu pegi dulu la baru judge.bersih kot zoo johor nih.and byk bnde da di upgrade dan direnovate sana sini.




 ok ni je yg bisa ditangkap tadi.maklomla kitorang ni x bpe rajen pose2 depan kamera ni.asal ade kenangan siket2 dah.thx afi,tikot and soraya coz melayan je aku nk g zoo.hehe yg tinggi lampai tu kesayangan beta so die wajib ade dlm setiap gamba.haha





selamat datang ke zoo johor.jempot masok cik.tengok pon boleh x beli tape.ceh xde kene mengene.haha 








oke rindunye aku kat binatang2 tuu.heyy yg dgn unta tu bukan binatang eh.tu manusia.how dare u!haha






haa so swit.soh aku g toilet rupe2 nye nak kuarkan kek.haha seng.thx tikot,afi,soraya.susah2 aja.:) 



balek rumah ibu pulak ajak makan kepci.erh pecah kot perott.makan seketul je yg laen sambong malam. 
erk mne x tembam la anak aris sekor nih...




oke times up.tu je idea nk update arini.semakin hari otak aku semakin xde idea nk update blog.nak stop xbes.nk buang sayang.hoho akan ku troskan menulis entri2 mengarot setiap hari supaya belog ni kekal aktif walaupon membosankan,mengarotkan dan mengerunkan adoi nye phun kan.haha da r chow cincau.tata:)