Saturday, November 5, 2011

hujan rahmat di malam raye aidiladha:)

asalamualaikom umat Islam sedunia:) *bajet blog aku international je an nak cakap gitu.lol. sekarang pukol 1.51 pagi and aku still x tido ag.esok da la raye,memang lobam macam panda la mate aku esok.huhu ala x sampai ati nak tido selagi ibu belom tido.takkan nak bior ibu aku bertung tang tung tang tung kat dapur,aku menyendor kat atas an.x sedap la pulak.ni pon online kat bawah,dekatla siket ngn dapur.hehe

skang kat jb tengah ujan.lebat jugak la.ujan rahmat kot sempena raye korban nihh.sjuk bangatt.tido pon sodappp.huu tadi aku tengok tb semua pasal orang pegi haji.seronok gile dapat tengok kaabah dekat2 an.rase cam nak pegi jugak je.tapi cam takot and rase cam x ready pon ade.takpelah aku hope lepas aku abes belajar aku dapat wat haji ngan parents aku.niat besa tuu.doakan la jd kenyataan oke.



doakan aku dapat pergi sini satu ari nanti.nak sangat jejak kaki kat sini at least sebelom aku mati dapatlah collect pahala banyak banyak kat sini.InsyaAllah..:))


tu je kot arini.selamat menyambot hari raye korban semuaaa!semoga dpt keberkatan dari-Nya.tata assalamualaikom.sape yg balek kampong esok tu kite serupaa.give me 5!haha ok tc on da road.daa~