Monday, November 14, 2011

kalau ade pertandingan panton wa nak join la:D

pak cik aku keje Telekom,
asalamualaikom:)

nampak berok pakai bikini,
korang sehat arini?

minom sirap letak asamboi,
amboi,amboi,amboi~

hahaha.haa nampak tak panton aku tu.jawab jangan x jawab.mahal tuu aku jual.hehe actually aku update entri nih sambil tengok pertandingan pantun antara IPTA kat TV1.mula-mula mcm mengarot la aku tengok sebab die pakai tema cam kesultanan melayu melaka gitu.beriya je ngan tanjaknye,kerawang-kerawang nye kat kepala student-student tuu.da macam orang kawen aku tengok.tapi lama-lama aku tengok macam best la pulak an?kalau UiTM aku buat pertandingan camtu aku nak join lah.mesti x menang kan?op kos laa.panton cam hampeh ade hati nk menang.hahaha ala bukan nak menang pon saje kutip pengalaman.at least aku ade bakat panton siket-siket cam kat atas tu tauu.kau ade? x adeee.haha

tengok la video nihh.idola aku dalam bab-bab panton nihh adelaaa JOHAN!yeay!give a big clap tok beliau! sebab suke buat i gelak terbahak-bahak sampai hantok-hatok kepale kat dinding sampai darah-darah kepale i tauu.*oke yang ni nampak benor nipuu nyerr.hehe.;)





oh yaa sebelom kite bersurai,let me indroduce u my 1st sista yang baru je nak joget-joget dalam dunia blog nih.nama die Ema.tapi aku panggil die Kolot.ehh!bukanlaa.bukan sebab die kolot,tapi sebab masa aku kecik2 aku suke tengok cerita Rosalinda yg petang-petang tu tau.,pastu dalam cerita tu die asek cakap Barcolod-Barcolod.so aku pon macam terikot-ikot.haha untok pengetahuan korang Barcolod tu salah satu banda kat Philipina:) oke da ke laot gile da nihh..sila la singgah beliau.korang klik je gamba kat bawah tu:)




oke la tu je eh arini?take care,gudnite switdream.jangan tido lambat-lambat tau.nanti lebam cam koala da tak cun,da x kacak.hehe daa~ asalamualaikom:)