Friday, November 25, 2011

kuali hangos,rumah diserang asap

hari ni 1st time aku nak try-try masak ngan roommate aku.since housemate aku yang lagi dua tu balek,maka terpaksala kitorang masak sendiri.memang maen bedal jela dua-dua kan ketang ketung ketang ketung kat dapur.

aku ingat dalam rumah tu aku je tak reti masak,rupenye Sam roommate aku pon sama.memang naseb la dapat sebilik dua-dua tak reti masak.tapi disebabkan perot da krek kruk krek kruk,kitorang nekad nak masak jugak..lantak la ape nak jadi pon.rumah terbakar ke,kepala terbakar ke,niat mesti diteruskan!yeah2!hehe

tapi..tapi..tapi..sedang kitorang bz bergosip sambil potong kobis segala....tiba-tiba rumah jadi penoh ngan asap....tak sangka belom sempat masok pape kuali kitorang da jadi macam nihh..haishh

kesian kan??haha

tu laa.laen kali ibu masak kat dapur tengok-tengok siket.kan da jadi camni.padan muke aku.naseb baek ade kuali lagi satu tau.kalau tak makan biskotla kitorang malam ni.hehe tapi tak kesa sangat pon sebab KFC dekat.agak-agak da putus asa nak masak tu makan kepci pon bolee.oke la abes untok entri mgarot arini.babai!